Krv po menzese

19. dec 2023

Ahoj, chcela by som sa spýtať či ste niektorá mali podobné. Ms mi skončila v piatok a dnes som mala na toaletaku trochu bledej krvi, aj v podbrušku cítim akoby som mala dostať svoje dni. Ovuláciu ešte určite nemám. Toto sa mi stalo aj 2 mesiace dozadu, keďže to prešlo, tak som to nejako neriešila. Minulý mesiac nič a teraz zase. Tento mesiac by som mala mať aj preventívku, ale keďže mi stred cyklu vychádza na sviatky, tak až ďalší mesiac idem na kontrolu. Inak zvyknem mať veľmi silnú ms, dva dni sa mi nedá pomaly ani nikam chodiť, ani spať, gynekológ mi na to len antikoncepciu predpísal, no ja som nechcela užívať antikoncepciu s tým, že dva dni v mesiaci vydržím, ale už sa obávam, či to nemôže byť nejaký vážnejší problém. Gynekológ už má dovolenku, čiže najskôr až v polke januára na tú preventívku idem

hanelka1
19. dec 2023

Ak silno nekrcavas a je to len na papieri a potom to prestane, tak nestresuj. Počkaj na kontrolu a povedz lekárovi. Skôr sa mi to javí ako hormonálne výkyvy, tehotná byť nemôžeš?

autor
19. dec 2023

@hanelka1 joj nie, tehotná by som nemala byť. Celkovo som nejak unavená stále, ale to dlhodobo kvôli zdravotným problémom syna, len v poslednú dobu to už ťažšie zvládam

hanelka1
19. dec 2023

Ja si myslím,že to nebude nič vážne, môže to byť aj stresom keď máš náročné obdobie, do toho tie hormóny a potom to blbne. Každopádne by som nepanikarila.

autor
19. dec 2023

@hanelka1 ok, ďakujem