Krv po erekcii

jerry3468
4. júl 2024

Dobry den chcem sa opytat ci mi nebude vediet miekto poradit. Dva krat sami stalo ze som az po erekcii mal na papieriku trosku krvy skor par kvapiek ale az po erekcii.bol som u urologiciky mal som mierny zapal dala tabletky nie antibiotika.robila mi sono vsetko vraj ok od semenikov mechur prostata oblicky. Po 3 dnoch od dobratia tabletiek znova to iste. Bojim sa ze mam rakovinu ked na googli sa toho clovek docita vela zleho. Mam 33 stalu partnerku.

egonsk
4. júl 2024

@jerry3468 a nepatrila ta krv tvojej partnerke nahodou? 😉

jerry3468
autor
4. júl 2024

@egonsk nie som si isty. Som z toho zufaly

egonsk
4. júl 2024

@jerry3468 ak ti nevypadla ciarka v prvej vete, tak potom by si nemusel zufat a je velka pravdepodobnost, ze je od nej.... Iked lahko to vies zistit, ved pri rucnej praci si ho utri a uvidis... a ked doktorka nezistila, navrhni jej to tiez predviest 😁😁😁😁

katinka4
4. júl 2024

@jerry3468 pokiaľ to neboli antibiotiká,tak zápal môže pretrvávať, odporúčam opäť navštíviť urológa . V čase keď si bol u urológa mohol byť zápal v začiatkoch. Bolo by dobré preliečiť antibiotikami . Potom opakovať odber.

jerry3468
autor
4. júl 2024

@katinka4
@egonsk vypadla bola moja

jerry3468
autor
4. júl 2024

@katinka4 bol som na kontrole a vraj v moci uz zapal nebol...povedala,ze som zdravy vraj vsetko ok a rakovinu nemam ani nic take,ale ta krv ma znepokojuje nwm co to je.

jerry3468
autor
4. júl 2024

este by som dodal ze potom ma zacala stipat mocova rura.neni to pravidelne ale po ejakulate vzdy

jerry3468
autor
4. júl 2024

@egonsk doktora mi prisla,ze tu krv ani neriesila.

katinka4
4. júl 2024

@jerry3468 no ešte je možné že máš tam drobné poranenie. Na to sú masti. Ale teda byť tebou kúpim si v lekárni prúžky na kontrolu moču .Krv a bolesť rozhodne nie sú v poriadku. Nemusí to hneď znamenať rakovinu. Držím palce nech sa toho rýchlo zbavis

jerry3468
autor
4. júl 2024

@katinka4 dakujem.objednal som si nejaky test na rakovinu prostaty.ake pruzky mate na mysli?na testy coho?

jerry3468
autor
4. júl 2024

@katinka4 docital som sa aj o nejakej prasknutej cievke tak uvidim snad to nic neni

fido69
4. júl 2024

@jerry3468 Pokiaľ chodíš na preventívne prehliadky, tak sa sleduje aj krv v moči a v stolici. Pokiaľ si bol u urológa, tak možno aj onkomarkery ti robila. Hlavne žiadnu paniku prosím. Možno ti len od napätia praskla nejaká malá cievka. To na kvapku krvi stačí 😉

jerry3468
autor
4. júl 2024

@fido69 nerobila mi nic okrem sona a kontroly mocu.povedala ze vsetko ok.je mozne ze praskla napr v pondelok potom som bol tyzden bez . O tyzden prvy krat ok o dva dni znovu krv?

jerry3468
autor
4. júl 2024

@fido69 krv v moči som nemal nikdy a v stolici tiež nie

taktotedanie
6. júl 2024

@jerry3468 tak bud menej naruzivy a daj si par dni oddych nech sa ti to poriadne zahoji
Rakovinu nemas ukludni sa

jerry3468
autor
6. júl 2024

@taktotedanie už abstinujem a ďakujem