Ahojte už asi 4 roky beriem antikoncepciu menil mi ju kvôli problémom viackrát nakoniec túto mám dlhodobo a som spokojná je to mistra ktorá by mala dosť potláčať krvácanie ale dnes mám ešte týždeň do dobratia tabletiek a ráno som si na nohavičkách našla krv. Môže to byť aj po sexe? Toto sa mi ešte nestalo a hneď myslím na najhoršie 🙈
Vzťah s mužom je viac než zlý takže tretie dieťa by bola katastrofa
Inak ma aj tak trošku boli v podbrušku ako pri ms normálne mám stres z nejakého nádoru alebo čo ale chodím každý rok na prehliadky bola som v juny. Beriem ju už dlho a toto sa mi nestalo preto stresujem čítala som aj zápal maternice to by som mala aj teploty či no mám stres
Môžem mať nádor ani cystu mi nenašiel pred pol rokom
Niektoré atb narušujú účinok antikoncepcie. Mala si sa chrániť aj inak. Urob si test
To ze raz zacnes krvacat v strede cyklu nemusi to hned znamenat nador alebo cystu, treba ist k dr .. je to normalne aj pri ovulacii
@dadka1997 ale nemusí to byť zápal ani nič keď má nič nebolí teda chrbát ale ten dlhodobo...je to stále ale také slabé bledé...môže to byť aj po styku že praskla nejaká cievka alebo niečo?
Ale zas večer som sa normálne osprchovala a noc až ráno
Ved to nic nemusi byt
A ked mas zly vztah s muzom tak to ries aj inak ako sexom
@taktotedanie no dúfam že to nič nebude bolia ma aj riadne kríže ale zas mňa chrbát boli stále len taký čudný tlak v podbrušku a chrbte ako keď dostávam ms...
A pri tejto antikoncepcii sa mi to ešte nestalo a tu ju beriem už roky
Lieky aj alkohol znižujú účinnosť tak hádam si sa chránila aj inak.
@januska12323 no nechránila mňa to ani nenapadlo úplne mi vyfucalo že som brala ATB
Tak držím palce nech je to len z choroby.
@januska12323 myslíš že môže ísť aj o tehotenstvo
Vztah je viac nez zly ale sex musi byt v kazdom pripade 🫠
Ešte mi napadlo do kelu ja som brala dvoje antibiotiká asi týždeň dozadu a včera som vypila dva poháre vína