Krv a bolesť v podbrušku po sexe

anna1878
30. máj 2024

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať. S priateľom sme včera mali “sex”(chránený)…teda pár krát ho do mňa dal, no mňa to bolelo a po pár sekundách sme prestali. Následne som šla na wc a pri utieraní som si všimla krv. Už prešlo cez 24h a stále mi ide krv, no nie taká ako pri menštruácii lebo tam je to silnejšie. Ide mi krv a pociťujem bolesť v podbrušku ako pri menštruácii. Manštruáciu by som mala dostať až o 10 dní a pri nej mávam silné krvácanie a bolesť v podbrušku tak teda preto si nie som istá čii náhodou moja menštruácia neprišla skôr? Ale to sa bežne nestáva. Môže to byť niečo vážne? Alebo prosim Vás máte s tým niektorá z Vás skúsenosť? Lebo pri googlení som našla rakovinu alebo tehotenstvo, no nemyslím si že toto je ten prípad.

Ešte by som spomenula, že sme obaja dospelí, ale až teraz sa snažíme spolu začať žit aj sexuálny život čiže je to pre mnma niečo nové.

Vopreď Vám ďakujem za všetky odpovede.

stellarstar
30. máj 2024

Panenská blana?

vanilkovazmrzka
30. máj 2024

Tak ked to bolo prvy krat a neviete ako na to, tak to bude tym.

jaskolka
30. máj 2024

@anna1878 čiže to bol tvoj úplne prvý pohlavný styk? Lebo ak áno, tak mierne krvácanie a bolesti nie sú nič neobvyklé.

anna1878
autor
30. máj 2024

@jaskolka práveže nie, skúšali sme to už viac krát a okrem miernej jednorázovej bolesti som nemala už žiadne iné problémy. Skôr som sa zľakla toho faktu, že to krvácanie nejako neprestáva :(

anna1878
autor
30. máj 2024

@stellarstar nemyslim si, ze z panenskej blany by som mohla tak dlho krvácať, alebo sa mýlim? Pretože už je to skoro 48h a to mi príde veľa

stellarstar
31. máj 2024

@anna1878 keď si bola panna tak áno je to normálne