Ahoj maminy,zmizli vam krcove na vonkajsich rodidlach po porode, alebo prípadne sa vratili? Ako s nimi zabojovat po porode.. vdaka
po 8 mesiacoch od pôrodu sa mi zacalo opat tak rozmyslam ze co teraz,ja som mala od 22tt a po pôrode hned super.. proste sa vracia nieco
Ja som si nasla jednu tyzdnen po pôrode a to tak ze ma nieco cudne pobolievalo... sla som na gyndu a ta ma urýchlene hnala na cievne.. pichala som si potom injekcie Fraxiparine do brucha... od vtedy mam pokoj
Ja som mala teda hrozne kŕčové žily tam dolu a všetky zmizli,len jedna mi ostala,tá sa však stiahla a neviem o nej,akurát počas menštruácie má trošku pobolieva.Bola som s tým aj u lekára gybekologa aj cievnej a mám len Detralex užívať,to je všetko .Oni sa väčšinou po pôrode po pár mesiacoch úplne stiahnu
Ahojte dievčatá, ja som momentálne v 27tt., kŕčové žily mam už asi dva mesiace, jemne na nohách, dosť výrazne na intímnych miestach. Mesiac užívam detralex, na nohy zabral ale inak nie. Ešte ma čakajú tri mesiace v horúčavách, takže sa to asi bude ešte zhoršovať. Nemáte nejaký tip na gély alebo niečo doplnkové proti bolesti na tieto žily na intímnych miestach, ktorý vám zabral? Ďakujem.
@zuzka1024 Ja som teda 9 mes po porode a mala som teraz len jednu zilu navretu ale pomohlo mi procto-glyvenol pisu ze rektalny krem ale pomohlo aj na krcovu zilu. Skus pozrieť pribalovy letak na nete ci to mozu tehu,ja už ho vyhodila,kupene v lekárni. Drz sa,po porode by sa to malo zlepšiť.
To aj mna zaujima...