Som 2 dni po ovulácii a má strašné kŕče v podbrušku
Raz sú potom nie. Včera večer som si myslela že umrem
Dnes ráno znova kŕče .
Beriem od spodu utrogestan
Môže ísť o ukladanie vajíčka? Alebo čo to môže byť? Ďakujem
@ariannazara klasická? Nikdy som to ja nemala. Len teraz prvý krát
Ako beriem tie umeliny.
Clostilbegyt ovitrelle utrogestan
Ukladanie vajicka? Myslis uhniezdenie? Uhniezdenie nastava 6-10.den po ovulacii... a aj keby sa vajicko uhniezduje, ziadne "strasne" krce nerobi, 99,9% nevnima nic, zvysok ma uplne jemne spinenie... je to 1mm zhluk buniek, ktory sa zavrtava do stielky maternice... takze tak, zbehni na gyndu, ked mas bolesti, bez srandy... celkovo pri clostyle ti hrozi OHSS a mas byt omnoho viac sledovana. Celkovo ovulacia byva omnoho viac bolestiva, ked to tak vezmem, aj dozvuky dlhsie... kolko si mala folikulov?
@anjelicek26 1 iba
Ahoj, a prečo berieš tie lieky .? Bola si na iui .?
@veeev nie nebudeme mať iui
Máme sa snažiť normálne bez pomoci ...
Ale mám pcos a nemala som ovuláciu
Ahaaa tak drzim palce 🙂🙂❣️ ja mám po iui
@veeev a bola úspešná? Vieš mi povedať aj priebeh
Ak by sa nam nedarilo ideme na iui
Len neviem ako muža na to pripraviť
Že čo nás čaká
Dobre ranko teraz som bola na druhej, prva bola neúspešná .. tak teraz čakám v pondelok idem na krv 🙈..chlap to ma jednoduchšie, ten sa spraví a hotovo 🙈😃 pred tým spermiogram a podľa toho.. najprv bol u urologa na spermio hrám mal ho slabší a ten odporučil ivf .. tak aby nepovedal tak som išla aj ja na vyšetrenie teda sme isli do asistovanej reprodukcie na konzultáciu v lete .. tam mu znova spravili a povedali že to neni až také zle 🙂 v septembri isiel na operáciu plánovanú, tak doktorka povedala kým sa bude dávať dokopy môžu somnou pracovať🙂 spravili mi vyšetrenia krv aj jemu výsledky dobre akurát minimum štítna žľaza tak beriem lieky ale to mám brat len počas liečby .. takže takto a teraz je najhoršie iba to čakanie na výsledok 🙈😃
@veeev my to máme všetko absolvovane navštevujeme car... Ale snažíme sa bez iui a bez ivf
Jaaaj tak 🙂🙂 tak drzim palce 🙂🙂🙂💃🏽
Nič klasická bolest. Od ovulácie pms do ms ;)