Ahojte dievcata..chcela by som sa poradit ak niekto mal podobne skusenosti..Mala som menzes velmi kratky..prvy den silnesjie krvacanie a potom skoro vobec uz..A mam bolesti podbruska po skonceni..tehotna nie som myslim ..neviet cim to moze byt&?
@gagirl ono keby bola aj slaba a kratka,tak je to ok...ale ked mas aj bolesti v podbrusku,to by som uz isla....nemusis mat zapal priamo v maternici,ani zapal vajecnika,ale aj zapal mocovych ciest a aj vtedy boli v podbrusku...ja taketo veci radsej riesim hned,nakolko viem,ake ma teraz kamaratka problemi s otehotnenim po zanedbani par "banalnych" zapalov...
a dakujem 🙂 som nan patricne hrda aj ked mi pije dost casto krv 🙂 preto chcem aj druhe babo,aby uz nebola vsetka pozornost upriamovana nanho a zvykol si,ze nie je sam a nie vzdy bude tak ako on chce....velmi si dovoluje 🙂
@nigguska dakujem za rady..este som u lekara nebola kedze robi len tri krat do tyzdna..bolest je raz viac inokedy menej...niekedy citim len krize..Tak ano..to verim..deti su niekedy prefikane..sestra ma dvojicky..dvoch chlapcov..budu mat v maji 5 ,.tiez su velmi zlati..ale tiez prefikany..a velmi zivi..niekedy je z nich poriadne na nervy,,vymyslaju..🙂
@nigguska Aha..no tak ked to pojde tak rychlo ako predtym tak ochvilu budes znova tehu.:🙂mi sa pokusame uz dost dlho..v decembri boli dva rojky co si nedavame pozor a sledujem si ovulku..ale zatial sa nedari..mam endometriozu..inak ostatne v poriadku..a manzel je ok..Uz by bolo nacase keby to mimi chcelo medzi nas ..mam dost rokov uz..tak verim ze uz coskoro sa dockame...
@gagirl ahoj,ked nie si tehotna tak to moze signalizovat zapal...treba zajst hned za lekarom,nakolko nelieceny zapal moze byt dost vazny problem...