Krátka menštruácia

maria123a
2. júl 2020

Dobrý večer maminky, mam 22 rokov a menštruácia mi funguje ako hodinky.. Zvyčajne je to 4 az 6 dní nikdy to však nebolo menej ako 4 dni... No teraz je to inak utorok mi menstruacia začala a dnew štvrtok už od večera po menštruácii coz niesu qbi úplne 3 dni, prvý deň zanto bola menstruacne krvácanie dosť intenzívne, deň pred menzesom som mala s priateľom nechránený pohlavný styk.. Myslíte ze to môže
Byt tehotenstvo alebo nejaký zdravotný problém, či vôbec aa tým nemusím zaoberať a riešim zbytočnosti len sa mi to mox mezdammvolll.
Vopred ďakujem za každý názor

ivuska147
2. júl 2020

@maria123a ahoj. Tehotenstvo určite nie, keďže to bolo deň pred menzesom a stále ho máš, vajičko sa ešte nestihlo usadiť😁. Skor to bude tými horúčavami, aj ja mávam hocijak sprehádzaný menzes keď príde leto.

majamat
3. júl 2020

pri zmenach menstruacie sa hned o vazny problem nemusi jednat. hormonalny cyklus nepracuje stale uplne rovnako. napr uz aj v tvojom veku byvaju cykly bez ovulacie, ale nie su tak caste,a ko v mojom veku. u mna sa da predpokladat, ze bez ovulky je vacsina cyklov, u teba naopak. ked ej cykklus bez ovulky, uz moze byt ms, aj cely cyklus trosku iny, co mozes vnimat. ak by sa ti zmeny pravidelne opakovali, potom by to stalo za povsimnutie.

a co sa tyka tehu, tak mam rovnaky nazor ako tu vyssie. vynimocne dojde k ovulke aj pred ms, ci pocas, ale ak by si bola tehu, to by si este nemala prejavy a ms by si mala prvdepodobne tak ako obvykle.