Pekný deň, chcela by som sa na vás obrátiť o radu. Najskôr mi menštruácia meškala, ale prišla na 35 deň cyklu, avšak trvala len jeden deň a veľmi slabé krvácanie. Priemerne mávam tak 3 dni a cyklus väčšinou presný. Neschudla som, nepribrala, stravu mám vyváženú, žiadny stres. Mali ste niektorá podobný problém? Ďakujem.
mala som to dva krát...zakaždým tehu
@h2
@deti95060810 a kedy ste si prosím Vás robili test? Hneď ako Vám skončili či ste chvíľu počkali? Ďakujem Vám za info.
@adriana871 ja som si test nerobila nikdy....
prvý krát som bola ešte študentka a myslela som si že to tak má byť....o tom že som tehotná som nemala ani potuchy.... 🙄
@adriana871 Ani ja som nevedela, že som tehotná, zistila som to, keď som bola v treťom mesiaci. 🤦🏻♀️😁
Ďakujem Vám za pomoc. Ráno som volala doktorke, tá mi vravela nech si spravím test, ale ten mi vyšiel negatívne. Tak vravela, že v pondelok si mám spraviť ešte jeden a podľa toho sa dohodneme čo ďalej. Tak snáď to nebude nič zlé. Ešte raz vďaka a prajem Vám pekný deň 🙏 🙂
Ahojte dievčatá, ja už som z toho zúfalá. Ráno som si teda opäť robila test a zasa samozrejme negatívny ☹ Tak som volala lekárke a tá ma zasa len naťahuje, že mám ešte počkať do piatku a v piatok znova opakovať test. Začína to byť pre mňa dosť psychicky náročné. Nepripúšťa nič iné ako tehotenstvo, ale ja si tým nie som až taká istá. A začínam sa obávať toho najhoršieho.
Možno si mala proste len taku menštruáciu...
Síce beriem Hak ale tiež sa mi prvý x stalo akurát teraz naposledy že som vôbec nekrvacala. Asi 4 dni som mala len hnedý výtok. Proste telo není robot.. Skús test ešte o pár dní a keď nič nerieš. Keď si inak zdravá bude to isto ok.
@adriana871 Ahoj, mala som a bola som tehotná. 😃