Mam na rukách nejake v riedky červené fľaky, svrbí to neviem sa toho zbaviť. Rozširuje sa to a som zúfalá. V Modre som nepochodila.... Nebudem sa k tomu ani vyjadrovať, odporučte dobrú koznu v Pezinku prosím ktorá vie a ma znalosť s takýmito problémami. Alebo pomôže aj poradiť niekoho kto dačo takéto mal a s pomocou niektorej kožnej sa toho zbavil. Vopred vďaka za každú radu
Nikto nič?
mudr. psotova. ordinuje v poobednych a vecernych hodinach. avsak len sukromna.
@adija13 nejaké skúsenosti?
@neznamaxxx zatial sme tam boli prvykrat teraz v stredu. zacali sme s liecbou. budem vediet v priebehu 3 tyzdnov. ale isli sme na odporucanie a tam bola spokojnost
My sme chodili k doktorke Psotovej. Ona je tusim primarka v Trnave a od stvrej ordinuje niektore dni v Pezinku v Poliklinike na druhom poschodi. Treba sa s nou ale dohodnut, ze pridete. Chodila som k nej s obomi dcerkami, jedna mala atopicky a druha daku koznu plienkovu bakteriu. Doktorka je velmi prijemna, masticky niektore miesala rovno tam u seba. Platili sme 10€ za navstevu. Potom je este vraj doktorka Zelinajova a tiez ju chvalia, s tou ale nemam skusenost. Prajem skore uzdravenie
@lenuska12 a exem sa stratil? Nevrátil sa?
Ahojte dokázali sme vyriešiť atopicky ekzém u 12 ročného mladíka, ktorý ho mal od mala za cca 2,5 mesiaca. Sme veľmi radi nakoľko jeho vlastná mamina sa dala na cestu pomoci a mali podporu aj od kožnej lekárky. Je pravda, že to bolo komplexné riešenie z vnútra aj vonka. Z vnútra bolo podávané aloe vera, pestrec mariánsky a z vonku kozmetika s colostrom gél a krém.
@neznamaxxx ona to dostala po druhej davke hexy, 4 mesiace sa liecila. Mali sme potom este imunologicke vysetrenia a alergiu, kde zistili aj alergiu na vajicko. Dalej sme uz neockovali, takze ekzem sa uz nevratil
Dobrý deň ja by dom vám odporúlača vyskusat alegenex 🙂 sú tam rôzne maste určné na regeneraciu kože.
@radka248 ďakujem ale to píše každá masť že regeneruje a všelijaké blbosti ako bioderma aderma už som vyskúšala naozaj hoci čo a po ničom som nemala absolútne pocit ze nejaka ci úľava alebo zvlacnenie rúk. Skôr mi tie krémy vadili a píšu pre atopikou, houby už neverím kde jakym mastiam. Zatiaľ mám celkom dobre po makovom oleji ten pomáha a naozaj zvláčňuje a prírodnú masť od liečiteľky ale už áni nemyslím na kožnu, lebo to sa mi len vráti
Ja som len chcela poradit 🙂 a kto nevyskusal nevie 😉
@radka248 v pohode za radu určite ďakujem. Len keby som ozaj všetko skúšala mam doma celú mastickaren 🙏😉
Ruky mam ako hadiu kožu aj na prstoch teda medzi hlavne svrbí to a robia ja sa mini vriedky potom sa to supe a stále dookola ☹