Kontrakcie po spontánnom potrate

rachel36a
27. aug 2012

Dievčatá , ktoré ste spontánne potratili, bez revízie dutiny maternice, ako dlho po potrate ste cítili bolesti ,ako kontrakcie? ja som potratila v sobotu, dnes je pondelok a stále mám hrozné bolesti...

maca215
27. aug 2012

Zazila som to iste ☹ asi tak 5 dni sa mi scvrkavala maternica a tiez to bolelo ale oproti psychickej bolesti to bolo nic 😔

rachel36a
autor
27. aug 2012

@maca215 ďakujem ti za odpoveď, som sa bála či niečo nie je zle, lebo , keď som potratila predtým, a robili mi revíziu, tak som nemala žiadne bolesti...a máš pravdu, s bolesťou na duši je to najhoršie, lebo na to nepomôže žiaden liek...

maca215
28. aug 2012

neboj bude všetko ok 🙂 len pozor ak by si mala horúčky, veľa krvácala a bolo ti na omdlenie a tak... rychlo na pohotovosť, to by mohol znamenať zápal a mohli by sa ti spraviť aj jazvy a zvrasty = neplodnosť ak nie ešte niečo horšie 😒

jojojo30
26. jún 2020

Prosim 3.6. Som bola na kontrole v nemocnici po spontalnem potrate na sone vaginalnem vsetko ok maternica sa vyprazdnila ale od te doby stale spinim ked sa utrem na wc ruzove sem tam taka slaba kv sa ukaze ale netece to seme len ked cikam to ruzove dakujem ,a pomoc

juditaaaa
10. nov 2021

@rachel36a presne tak, ako pri menštruácii ale s veľkým množstvom krvi

rachel36a
autor
10. nov 2021

@juditaaaa to je 9 rokov stara konverzácia 😉

juditaaaa
10. nov 2021

@rachel36a ou... vďaka. Dátumy vôbec nepozerám 😮

rachel36a
autor
10. nov 2021

@juditaaaa v pohode...tri roky potom sa nám narodil syncek...po piatich neúspešných fehu

juditaaaa
11. nov 2021

@rachel36a gratulujem ☺️