Môžem ísť do voľného výbehu tigrov, levov a medveďov keď mám menštruáciu ? (Je to kontaktná zoo)
Dopočula som že vraj to na tie zvieratá môže vyvolať niečo agresívne alebo tak
Ides sa kontaktovat s levom a tigrom? To kde take maju? Chcela by som skusit.
Halooo, #modrykomik , kde siiii , tu máš, naservírované na podnose 🤣🤣🤣 nemáš zaco 🤣
Volny vybeh medvedov je v Tatrach,to viem😁Ale fakt by ma zaujimalo,kde pustaju levy a tigre v ruji k navstevnikom 😂
A ja že ma už nič neprekvapí..... A stále sa niečo nájde....
Možno ide do Afriky, len tam nie sú medvede..... Tak neviem
Ja by som nesla, po tom, co mi jeden pes onuchaval zadok... 🤦♀️
Ach ľudia vy ste niektorí tak vtipní ..napísala že ide do Kontaktnej Zoo čiže do LM 🙂 ...ale niektoré tu nevedia čítať s porozumením
nahodou k veci otazka, asi sa jedna o ZOO kontakt v LM. Mna minule "obtazoval" susedov pes vo vytahu, ked som mala menzes, takze k tigrom a medvedom by som radsej nesla :D
V LM sme boli ale neviem ci teraz este pustaju k tymto zvieratam. Kedysi sa dalo kym boli v starych priestoroch. Ale to aj tak pustali iba k mladatam. Aj ked aj mlada vie zautocit.
A ked sme boli pri tigroch niekde za Bratislavou tak tam upozornovali hlavne na male deti. Ze ani k plotu radsej neist velmi blizko.
V novych aj starych priestoroch kontaktnej zoo som hladkala MLADATA tigra, medveda aj leva.. k dospelym logicky nepustaju..
My sme pred pár rokmi boli v kontaktnej zoo v Mikuláši a pustili nás ku mladatam medveďa a dospelých aj k mladému levovi.
@meli888 tak tak 🙂)
@luliu je to LM :D
Netreba do kontaktných zoo chodiť.
No takže som nečakane mala pravdu 😃
Mna vzdy otravuje náš pes, keď mam svoje dni....onuchava a tak....ale, boli sme.v LM iba pri medvedoch....a teda, nemajú tam žiadne upozornenie. Takže, keby bol.problem, bolo by tam
No počula som o prípade kedy žena išla na túru a mala svoje dni ,zacítil ju jeleň a rozpáral ju ale to mal akurát ruju tak neviem moc by som neriskovala 😃