Ahoj žienky, gynekologička ma posiela na konizáciu krčka maternice, ale všade v nemocniciach sa na to dosť dlho čaká, tak uvažujem nad súkromnou klinikou... Rada by som sa spýtala, či viete, či v Sanatóriu koch v Bratislave robia takéto jednodňové zákroky, aj keď nie som ich pacientkou a prípadne aká je cena. Budem veľmi vďačná, ak sa niektorá podelíte so skúsenosťou. Na Antolskej mi povedali že musím čakať niekoľko mesiacov na termín a mám strach, že sa môj stav zatiaľ zhorší... ☹
Koch ma zoznam vykonov (tzn ci to robia) na stranke, nenasla si?
super, dakujem vam za odpovede, idem tam hned zavolat a potom tam ozvem a napisem, ako som pochodila.
@snehulienka331 ahoj, podelis sa o skusenost? Ako si pochodila?
@snehulienka331 ahoj,bola si nakoniec na tej konizacii u kocha?ako si dopadla a ako to tam prosim ta prebieha?chcem tam ist tiez na konizaciu,lebo na antolskej ma odkladaju a teraz ani neoperuju kvoli kovidu,dakujem
Ahojte, prosim robia niekde v Ba konizaciu v lokalnom umrtveni? Dakujem za odpoved
@snehulienka331 tak to ste prva, o ktorej to pocujem. Ja som dostala termin do tyzdna, kocky co poznam tak so 2 tyzdnov. U kocha Vam tiez urobia zakrok aj bez registracie. Zakrok Vam asi preplati poistovna. Oni si nauctuju tie sluzby okolo toho. Cennik maju na strank