Konizácia v Procare Bratislava

jsedikov
9. apr 2024

Ahojte,
má niekto skúsenosti s konizáciou v Procare (medissimo) v Bratislave u Dr.Bohmera? Boli ste spokojné? Ako to prebiehalo a hlavne ma zaujíma koľko ste tam strávili času? Mám malé bábo a dojčím, neviem si predstaviť stráviť co len deň bez neho, preto hľadám kliniku kde sú ústretoví, strávim tam čo najmenej času a zároveň to spravia poriadne a problém doriešia. Prípadne ak viete odporučiť inú v rámci BA. Ďakujem!

lisymbia
9. apr 2024

Ahoj, bohužiaľ ti nepomôžem so skúsenosťou keďže ja som bola operovaná inde, no chcem sa ťa opýtať či ti tehotenstvo a pôrod nezlepšili výsledky? Čítala som totiž veľa článkov že tehotenstvo a pôrod zvyknú zlepšiť nález aj o niekoľko stupňov

jsedikov
autor
9. apr 2024

@lisymbia bohuzial nie, zle vysledky mi vysli na zaciatku tehotenstva a teraz pol roka po su rovnake, vraj sa to same nezlepsi uz..

lisymbia
9. apr 2024

@jsedikov chápem, tak držím palce nech všetko dobre dopadne 🍀 😊

ronie338
9. apr 2024

Ja som mala rom pred tehu konizaciu, po nej opäť zle vysledky a počas tehu q po už v poriadku. Niekde robia ako jednodňovú, ja som bola aj na noc nakoľko sa ma bála anesteziologicka pustiť domov lebo mam operovanu hlavu. Ale v ten deň mi sestra porodila v rovnakej nemocnici tak sok ich šla aspoň pozrieť lebo vtedy bola ešte korona a neboli návštevy. Teraz ma čaká kontrola zase po roku tak dúfam ze všetko bude OK