Ahojte,
má niekto skúsenosti s konizáciou v Procare (medissimo) v Bratislave u Dr.Bohmera? Boli ste spokojné? Ako to prebiehalo a hlavne ma zaujíma koľko ste tam strávili času? Mám malé bábo a dojčím, neviem si predstaviť stráviť co len deň bez neho, preto hľadám kliniku kde sú ústretoví, strávim tam čo najmenej času a zároveň to spravia poriadne a problém doriešia. Prípadne ak viete odporučiť inú v rámci BA. Ďakujem!
Ja som mala rom pred tehu konizaciu, po nej opäť zle vysledky a počas tehu q po už v poriadku. Niekde robia ako jednodňovú, ja som bola aj na noc nakoľko sa ma bála anesteziologicka pustiť domov lebo mam operovanu hlavu. Ale v ten deň mi sestra porodila v rovnakej nemocnici tak sok ich šla aspoň pozrieť lebo vtedy bola ešte korona a neboli návštevy. Teraz ma čaká kontrola zase po roku tak dúfam ze všetko bude OK
Ahoj, bohužiaľ ti nepomôžem so skúsenosťou keďže ja som bola operovaná inde, no chcem sa ťa opýtať či ti tehotenstvo a pôrod nezlepšili výsledky? Čítala som totiž veľa článkov že tehotenstvo a pôrod zvyknú zlepšiť nález aj o niekoľko stupňov