Konizácia - rekonvalescencia

lenuska0000
28. júl 2021

Baby, tie co ste boli na konizacii tak aka bola rekonvalescencia?

Mam ju za sebou v pondelok, doktor povedal 3 dni lezat a potom uz pomaly opatrne mozem robit vsetko. Mame doma 9 mesacne dieta a som sa ho pytala ze ci sa mozem o nu starat aj ju dvihat a povedal ze ano len vsade na nete citam ze tyzden len lezat minimalne.
Mate niektora skusenost?
Dakujem

sisabe
28. júl 2021

@lenuska0000 ahoj mala som robenu konizaciu a kyretaž naraz a na druhý deň som musela ísť do prace .Brala som to teda ako že mám silnejšiu ms.Nemala som žiadne bolesti nič a všetko ok.No je pravda ze co najmenšia námaha a koľko sa dá odpočívať.

elenka74
28. júl 2021

Ja som asi týždeň po konizácii nič ťažkého nedvíhala a údajne sa nemá ani veľa sedieť.

lenuska0000
autor
28. júl 2021

@sisabe ja mam tiez len mierne bolesti sem tam ako pri ms a nekrvacam zatial takmer vobec len taky vytok mam co je ze normalne

lenuska0000
autor
28. júl 2021

@elenka74 no len mne uz nema kto byt s nasou malou dopoludnia ani zajtra ani v piatok

sisabe
28. júl 2021

@lenuska0000 u mňa ako ked mávam ms,no už na druhý deň som musela fungovať v práci.

lenuska0000
autor
28. júl 2021

@sisabe takze ste aj krvacali aj ste mali bolesti? No ja tiez uz od zajtra budem musiet fungovat s malou lebo sa nema kto o nu starat

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sisabe
28. júl 2021

@bambulienka25 mala som mali u starých rodičov a ako slobodná matka ,ktora si privyrábala k materskej som hold musela.A nemala som bolesti to je pravda iba ako pri ms.

sisabe
28. júl 2021

@bambulienka25 to som bola pred cca 5 rokmi .

lenuska0000
autor
28. júl 2021

@sisabe aj ja mam take bolesti ako pri ms a taky vodnaty vytok… no nic vyskusam ci zajtra zvladnem s malou byt dufam ze to bude ok

sarahhh1
2. aug 2021

@lenuska0000 mne odporučil gynekológ po konizacii 1 týžden bez fyzickej námahy, po týždni som začala cvičiť ale rozkrvacala som sa takže som to odložila o ďalší týždeň

ave17
2. aug 2021

Na druhý deň ráno som išla normalne do prace.. A fungovala som bez obmedzení, robili mi to nejakou novsou metódou, nejakou sluckou ci čím, uplne žiadne bolesti, spinenie 5dni, narkóza 15 minut, lepšie ako navsteva u zubára, úplná pohoda.

lenuska0000
autor
3. aug 2021

Dievcata a je mozne ze som mala dostat zajtra menzes a krvacam uz odo dnes ze prisiel o den skor? Ale nemam ziadne bolesti ani nic…