Konizácia - prvá menštruácia

noemikatka
18. jún 2022

Ahojte 3.6. Mi robili konizaciu 16.6 som mala dostať ms aj som dostala ale až dnes som začala poriadne krvácať a mam hrozne krce flector zabral asi na cca hodnú a znova bolesti až do chrbata krvacanie je silnejšie hlavne ak sadnem na záchod tak ze sa nezhorsi myslite ze by mi dali niečo od bolesti ak by som šla na pohotovosť ci by ma ani nevysetrili? Človek sa uz aj boji ist na pohotovosť lebo tie sestričky a lekári si frflu ze za každe pichnutie tak hned utekame😟

katinka71
18. jún 2022

@noemikatka ja som bola na tejto OP a tiez okolo14 dna po op sa odlipuju chrasty,kvoli kravacaniu som isla do nemocnice ,mne aj povedali az nastanu bolesti alebo silne krvacanie hned ist

slovenka753
18. jún 2022

Ja som mala po konizacii prvú ms silnu aj bolestivá potom mi to tak zostalo. Ale asik to bolo aj vekom. Koľko vlozoek denne s potrebuješ? Myslím ze viac ako 6 je veľa, potom treba ísť. A aké máš bolesti? Menštruačné? Ak áno tak ja by som na pohotovosť nešla, naozaj sa na teba budú nepríjemne pozerať. Mne pomáha tepla sprcha. Ak nejde o menštruačné tak chod.

noemikatka
autor
18. jún 2022

@slovenka753 asi tak 4 vlozky za deň stačia a tie bolesti sú pravdepodobne aj menštruačné ja už ani neviem co si mam orom myslieť ci prišla načas menštruácia alebo to krvacanie je stoho ze sa odlupuje chrasta🙈🙈

noemikatka
autor
18. jún 2022

@katinka71 vy ste niak extra krvacali vtedy? Lebo ja som mala termín MS presne na 13ty deň po konizacii tak neviem ci to je ms alebo krvaca ta chrasta🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️

slovenka753
18. jún 2022

@noemikatka tak počkaj do zajtra. Ak sa to bude zhoršovať tak chod. 4 vložky nie sú veľa.

noemikatka
autor
18. jún 2022

@slovenka753 nešla som nepojde ani zajtra keď to nebude horšie ako dnes.. pondelok idem uz do prace už viac sa budem hýbať tak hádam mi nebude horšie 🙈✊️✊️