Konizácia krčku maternice

patricia1508
6. apr 2022

Ahojte dievčatá ...zistili mi ťažkú dysplaziu krčka maternice ...mám ísť na zákrok LEEP konizaciu plus kyret do Trenčína už som objednaná ...ale tak prístup lekára nejdem to komentovať...chcem vás poprosiť ,odporucite mi niekoho kto robí tento zákrok zo Žiliny alebo okolia?Mam z toho dosť stresy a keď si spomeniem na toho lekára z Trenčína tak mám ešte väčšie ...za každú radu ďakujem 🙏

nestastna21
7. apr 2022

Ahoj lekára ti neporadím. Ale som tiež po tom zákroku, je to pre nich naozaj rutina. Nebála by som sa hocijakého lekára. Zákrok je v pohode, nemala som ani bolesti. Jediný problém som mala s tým, že sa to dlhšie hojilo keďže mam horšiu zrážanlivosti.

patricia1508
autor
7. apr 2022

@nestastna21 a kde ti to robili ? Je to vraj bez hospitalizácie a normálne chodíš do prace alebo si PN?

nestastna21
7. apr 2022

@patricia1508 V rimavskej sobote. Tam si ta nechajú cez noc. Ale ide skôr o výnimku co som počula, väčšinou púšťajú hneď domou. Máš nárok na 2 tyzdne PN ak si dobre pamätám. Ak máš aj kyret tak neviem. Ja som išla do prace po pár dňoch keďže mam kancelársku prácu, ale ak máš nejakú prácu kde sa nesedí, určite si vyber celú PN. Telo je unavene.

nestastna21
7. apr 2022

A ešte PNka sa dava za to aby si sa po zákroku nenamahala. Oni to tkanivo len nejako vypália a tým zastavia krvácanie, urobí sa tam chrasticka a ta by sa pri vyššej námahe mohla odlupnut a opat by sa spustilo krvácanie. Ale netreba sa naozaj báť samotný zákrok trvá asi 15 minút. Pre tých lekárov je to fakt rutina.

domiklik
7. apr 2022

@patricia1508 Sliač, súkromná klinika gynpor, jednodňová chirurgia, o 9 prídeš a 3 odchádzaš, pripadne ta nechajú na noc, prepláca poisťovňa, príjemní personál, lekár pred zákrokom príde vysvetli, naozaj ľudský prístup... 💗

yalla966
7. apr 2022

@patricia1508 ja som bola v sanatóriu Helios v Martine a veľká spokojnosť..

julka21
8. apr 2022

@patricia1508 Trenčín nemocnica, či súkromná klinika?

patricia1508
autor
8. apr 2022

@julka21 Trencin nemocnica 🙂

simona616
14. jan 2023

Prosim vas kolko cm vam bolo odstranene?