Konizácia krčka maternice a krvácanie

tina7729
8. feb 2021

Ahojte, 2.2 som bola na konizacii , do včera som mala ružový výtok a dnes som začala dosť silno krvácať skoro ako pri ms ale ms ešte nemám mať. Je toto normálne ? Zajtra volám gynekológovi dnes nerobil.ale tie čo ste toto mali teda boli na operácii či ste toto mala niektoré či sa mám obávať? Už som písala aj inde. Ale som z toho v strese tak som založila diskusiu.

maminkasisa
8. feb 2021

Ja som mala nieco podobne, asi po 10 dnoch som zacala krvacat ale dost, isla som na pohotovost, nechali si ma tam, dali mi nejaku infuzky na zastavenie krvacania. Vraj sa pravdepodobne odtrhla chrasticka. Skus zavolat na pohotovost, ak je to krvacanie silne.

tina7729
autor
8. feb 2021

@maminkasisa ono.je také ako pri silnejšej ms . Keď ležím tak menej ale akonáhle sa postavím tak tečie so mna

tina7729
autor
8. feb 2021

@maminkasisa a to si koľko bola na pohotovosti

maminkasisa
8. feb 2021

@tina7729 lezala som tam 3 dni, mne vraveli, ze ak to nezastavia, tak ma budu musiet reoperovat, ale infuzky to zastavili a bolo to ok.... to nemusi byt Tvoj pripad, ja som to mala cele komplikovane, ale radsej to treba podchytit

tarinka155
8. feb 2021

Ja som bola na konizacii v novembri,ale nastastie som ziadne krvacanie nemala ,ale mi vraveli ze ak bude dake silnejsie tak mam volat

gaaaa
8. feb 2021

Ja som na 5 deň rozkrvácala a roztrhol sa mi steh.chceli ma nechať v nemocke.Ja som odmietla tak mi tam dali zasa drenáž na 24h.a že ked by pretiekla tak ma budu musieť reoperovať.musela som len ležať.na druhý deň som išla k svojm dr.ten mi tam niečo dal nasadil mi Ascorutin a Dycinone.A musela som len oddychovať nenamáhať sa aby som znovu nezačala.

tina7729
autor
8. feb 2021

@gaaaa zajtra sa chystám k dr nech mi dá dáke lieky nech prestanem krvacat.a to si ako veľmi krvácala. Ja niesom ale sita.

gaaaa
8. feb 2021

@tina7729 Kamoška nebola šitá a jej zasa nejaká cievka praskla a tiež dosť krvácala.Ja pokiaľ som ležala a sedela v pohode postavila som sa amen tma.Nehovorím,že mi tieklo po nohách ale dosť.Hned mi spravili aj krvný obraz či som neni chudokrvná.Mne až tie lieky pomohli a kľudový režim vyše mesiaca.

tina7729
autor
8. feb 2021

@gaaaa tak zas mne to nie tak žeby mi tieklo po nohách. A kamoška koli tomu ležala v nemocke keď krvácala či len lieky jej stačili.nevies?

gaaaa
8. feb 2021

@tina7729 Tiež lieky dostala.a ona mala prvú ms po zákroku brutálnu.mne tiež po nohách netieklo ale dosť som krvácala a dlho.už sa mi hlava točila.

tina7729
autor
8. feb 2021

@gaaaa tak som zvedavá čo mi môj gyn.zajtra povie.aj ja mam pocit že skôr daka cievka praskla lebo keď ležím v pohode akonahle sa postavím prejdem na wc tak cítim že mi to tečie.

tina7729
autor
8. feb 2021

@gaaaa kludovy režim to si len ležala ?

gaaaa
8. feb 2021

@tina7729 Môže byť,veľa žien čo poznám sa im to stalo.áno ležať nemala som si tlačiť brucho nekrčiť nohy,nedvíhať nič ťažké.

tina7729
autor
8. feb 2021

@gaaaa a mala si aj v podbrušku bolesti? Lebo ja mam

gaaaa
8. feb 2021

@tina7729 áno mala som ale vydržala som bez tabletky

babydesire
9. feb 2021

@tina7729 nie,nekrvacala som potom takto ako pises,,ale ja som bola dva mesiace po porode

patricia1508
5. jún 2022

Ja som bola na konizacii a o 10 dni som začala veľmi krvácať ,musela som ísť na pohotovosť ,nechali si má tam ale operovali má museli mi ošetriť krvacanie z krčka ,a momentálne po týždni znova veľmi krvacam ale dostala som menzes a je veľmi silný už 3 deň a nezlepšuje sa to

noemikatka
17. jún 2022

Ahojte smiem sa spýtať ja som tiež po konizacii dnes 14ty den dnes mam 2den ms ale veľmi veľmi slabu boli ma podbruško myslite ze nevadí ze tak slabo krvácam? Nedavi to telu ze nevyplavuje menzes ako ma ďakujem

al1001
Autor odpoveď zmazal
Zobraz