Ahojte pre rokom mi zistili hpv virus 16 18 tak so sa dala zaockovat 3 vakcinami gardasil ale nepomohlo mi to mam cerveni krcok a zmeni na nom tak ma ginekolog posiela na konizaciu krcka ...chcem sa opitat ci vam pomohla konizacia ci ste mali po tom problemi a kolko ste boli v nemocnici
Ja som mala, ale ja som musela ostať na noc kvôli inému inak je to jednodňová. 2 týždne zakázané zdvíha ťažké veci a sa namáhať, prvý ster som mala po 3 mesiacoch bol zlý opäť tak sme sa s onkogynekologom dohodli ze je čas na dieťa, ale ja som mala vtedy 30 q deti som nemala a chceli sme len sme čakali ako toto dopadne. Bola som potom na kontrole akurát som zistila ze som tehotná a odvtedy všetky výsledky v poriadku, nakoľko som opäť tehotná tak budúci rok posledná kontrola. Inak operácia trvá asi 30 minút.
@nikolla19986 jednodňová operácia,ja som po prebudení mala vysoký tlak tak ma nechali do druhého dňa. Dokopy som tam bola 3 dni. Problémy som nejaké špeciálne nemala ale od vtedy chodím cca 3-4 krát do roka na stery keďže som už bola hraničná. Zatiaľ je to ok
Bola to jednodňová operácia , ráno operovali a poobede sa išlo domov, boli sme 4 v ten deň. Vzala som si dovolenku 3 dni a potom pracovala z HO. Prvý kontrolný ster dopadol ok, teraz som mala ďalší tak čakám no vždy som tak nejak nepokojná.