Konizácia krčka maternice

nikolla19986
13. okt 2024

Ahojte pre rokom mi zistili hpv virus 16 18 tak so sa dala zaockovat 3 vakcinami gardasil ale nepomohlo mi to mam cerveni krcok a zmeni na nom tak ma ginekolog posiela na konizaciu krcka ...chcem sa opitat ci vam pomohla konizacia ci ste mali po tom problemi a kolko ste boli v nemocnici

ovaaa
14. okt 2024

Bola to jednodňová operácia , ráno operovali a poobede sa išlo domov, boli sme 4 v ten deň. Vzala som si dovolenku 3 dni a potom pracovala z HO. Prvý kontrolný ster dopadol ok, teraz som mala ďalší tak čakám no vždy som tak nejak nepokojná.

ronie338
14. okt 2024

Ja som mala, ale ja som musela ostať na noc kvôli inému inak je to jednodňová. 2 týždne zakázané zdvíha ťažké veci a sa namáhať, prvý ster som mala po 3 mesiacoch bol zlý opäť tak sme sa s onkogynekologom dohodli ze je čas na dieťa, ale ja som mala vtedy 30 q deti som nemala a chceli sme len sme čakali ako toto dopadne. Bola som potom na kontrole akurát som zistila ze som tehotná a odvtedy všetky výsledky v poriadku, nakoľko som opäť tehotná tak budúci rok posledná kontrola. Inak operácia trvá asi 30 minút.

andulka1988
14. okt 2024

@nikolla19986 jednodňová operácia,ja som po prebudení mala vysoký tlak tak ma nechali do druhého dňa. Dokopy som tam bola 3 dni. Problémy som nejaké špeciálne nemala ale od vtedy chodím cca 3-4 krát do roka na stery keďže som už bola hraničná. Zatiaľ je to ok