Ahojte caka ma zakrok konizacia krcka maternice troska mam z toho obavy,neviem co ma caka. Kolko dni treba byt v nemocnici?
Ja som šla ráno pred 7 h nalačno do nemocky, okolo 9 h ma brali na OP, trval ca 15-20 m som ešte pospala kde sa zobúdza, bolesti som nemala ani nekrvavacala, pred obedom ma odviezli na izbu a okolo 15 h som šla domov. PN ma dali na 2 t ja som si to predĺžila na 3 t. Prvy týždeň som bolesti nemala az na druhy ale nie až také silné, mne robili aj kyretáž
Ahojte dievčatá, trošku sa tu votriem. Konizaciu mi robili pred 2 týždňami a 2 dňami. Bolo všetko ok no po vyše týždni ma zaliala krv, v nemocnici mi povedali, že mi praskla žila ktorú oni kolaguovali tak mi tam dali 1 steh. To bolo prisaham horšie ako pôrod... bola som v nemocke na 1 noc, lebo som stratila veľa krvi...
No k veci. Som doma 3tí deň. Ležím nonstop, zdvihnem sa len na WC, jest a umyť sa. Na vlozke je úplne maličké špinenie, ale keď idem cikať tak kvapká čerstvá krv. Je to ok podľa Vás?
Už mám blok v hlave, nechcem zažiť to co pred par dnami. Ďakujem
@veronika1037 je to ok, iné by bolo keby si krvácala
@stellarstar myslíš ako krvácala, že by bolo na vložke viac krvi? Ešte jedna otázočka. Mám dostať menzes o 3-4 dni. Bude do krvácanie klasické menzesové ? Alebo mam čakať niečo extra?
@stellarstar ešte môj šéf (chirurg-stomatolog) mi odporučil brať B,D,E vitamíny a wobenzym.
@veronika1037 prvá ms po konizacii bola silná ale dalo sa to vydržať. Ja som užívala len indonal3c
@stellarstar och to sa veľmi teším... 😅
ahoj, mne to robili ráno o 7 a poobede som už odchádzala domov - samozrejme záleží asi aj či nebudeš mať nejakú komplikáciu a pod. Nemáš sa čoho báť, je to v narkóze, potom troška bolesti ako keby máš mať menštruáciu . Držím palce 🙂