Ahojte, som tri dni po konizacii krčka maternice Hpv virus CIN 3. Som doma na PN, čiže kludovy režim mám. Avšak môj problém je v silnejších kŕčoch a tlakoch v podbrušku. Krvácanie mám minimálne, máte s tým prosím skúsenost? Je to normálne keďže operácia bola len pred 3 dňami alebo mám ísť ku dr. ? Ďakujem za rady, skúsenosti
@petushqa2710 ano je to normalne,krcok sa hoji,preto tie krce
@petushqa2710 tiež som mala cin 3...po konzumácii som bola PN 10 dní..slabo som špinila a tlak v podbrušku bol keď som dlho stála na jednom mieste alebo sedela - časom prešlo..
@adulka07 mám presne to isté, na PN budem 14 dní len som sa zľakla tých "tlakov" v podbrušku. Tiež mám špinenie minimálne, dúfam že bude všetko ok 🙏 môžem sa spýtať, po konizacii ste už vírus nemala? Bola ste vyliečená ?
@petushqa2710 no ja som prišla na kontrolu a lekárka mi povedala že to nie je dobré...že je to predrakovinove štádium...že odporúča odstránenie maternice...že síce môžem odmietnuť ale čo keď raz prídem a už bude neskoro...tak som radšej na operáciu išla..
@adulka07 no ja vzhľadom k tomu že mám 30 rokov a ešte by som chcela druhé dieťatko tak mi doporučili konizaciu a očkovanie krčka maternice no uvidím podľa výsledkov za 3 týždne
@petushqa2710 očkovanie krčka maternice neexistuje len očkovanie proti hpv a hpv sa nezbavíš ten budeš mat vždy v tele
@stellarstar zrejme každý lekár dáva iné info 🤷♀️ mne primár nemocnice povedal,že pokiaľ budem mať po konizacii negatívne výsledky tak mi odobrali všetko zle napadnuté tkanivo a hpv budem mať už negatívne
@petushqa2710 Ja s tym nemám skúsenosti ale kamarátka na tom bola, aj jej lekár navrhol ockovanie aj keď už bola pozitívna. Ale ona nešla na to ockovanie a viem že brala nejaké vitamíny na úpravu imunity a potom už mala výsledky negatívne.
mna nebolelo nic ale zasa som spinila 2 tyzdne, toto som musela riesit s mudr s tabletkami
@petushqa2710 je to normálne veď je to zásah do organizmu, mne pri konizacii robili aj kyretáž takže mala som tiež kŕče a bolesti