Konizácia - bolesti po operácii

ovaaa
16. jan 2024

Žienky, ktoré ste podstúpili konizáciu, mali ste bolesti po operácii a v čase liečby alebo pohoda? Brali ste aj nejaké lieky? Ako ste sa cítili?

marca12
16. jan 2024

@ovaaa Len take jemne pichanie,krce ako ked mas menstruaciu,ale ozaj len slabulinke. Nemusela som si ani tabletku davat. U kazdeho je to ine. Sestra napr.mala vacsie bolesti

stellarstar
16. jan 2024

Mala som len jemne bolesti ani tbl som si nemusela dať

slovenka753
16. jan 2024

Skôr som cítila diskomford a dosť jemne bolesti. Lieky som nebrala žiadne, len v nemocnici mi niečo dali. Ale hojilo sa to rok, až potom som bola naozaj že 100percent fit.

ovaaa
autor
16. jan 2024

A brali vám.len časť krčku alebo aj okolo?

ovaaa
autor
16. jan 2024

@slovenka753 Rok hojenia? Čítam viac menej doba liečenia 4/6tyzdnou, styk po mesiaci ..

nikha2809
16. jan 2024

Ja žiadne bolesti, absolútne, týždne som poctivo ležala, potom som ešte týždeň bola pn, nepodcen to aj keď ti nič nebude, susede tiež bolo o pár dní fajn, vyriadila celý byt ausela prísť po ňu sanitka ako sa neskutočne rozkrvacala

stellarstar
16. jan 2024

@slovenka753 až rok?

nikha2809
16. jan 2024

Pardon týždeň som ležala, nie týždne 😃

ovaaa
autor
16. jan 2024

@nikha2809 😁

slovenka753
16. jan 2024

@stellarstar áno cca toľko. Mne to poškodilo nájmä v sexuálnom živote. Orgazmus bol potom taký nijaký. Ale inak to nebolelo ani som nemala iné problémy.

stellarstar
16. jan 2024

@slovenka753 jaj tak myslíš ale teraz už ok že?

ivana11155
16. jan 2024

@ovaaa bolesti som nemala, lieky som nebrala. Bola som na jednodnovke, v ten istý deň som išla domov. Doktor hovoril, že pri sedavom zamestnaní sa môže ísť na druhý deň do roboty, ale ja som bola asi 4dni na HO, v kancelárii by som to nedala. Párkrát počas dňa som si musela na chvíľu ľahnúť. Nemajú sa dvíhať ťažké veci aby sa ranka na krčku nerozkrvacala.

kleopatra114
16. jan 2024

Po operacii som hneď šla na prechadzku s kočíkom . Keby som teochu nekrvacala , ani by som nevedela , že mi niečo robili

saska.j
16. jan 2024

Pár dní len občasné pichanie.lieky som nebrala.treba sa ozaj šetriť a nedvihat nič ťažké a nenamahat sa

ovaaa
autor
25. jan 2024

Tak už to mám za sebou ..fandím tým, ktoré nemali bolesti.Ja som sa prebudila po narkóze s kŕčami a bolesťami v podbrušku . Nezabrala ani infuzia s novalginom, museli pichnúť injekciu.potom bol kľud. Zdravim vsetky bojovníčky.