Ahojte, v marci 2020 som bola na konizacii, keďže som mala CIN III, všetko prebehlo ok, na každom vyšetrení mi je povedané, že kŕčok vyzerá pekne. Vyšetrovali ma 3 nezávisli lekári, keďže stále sa mi od vtedy opakovali mykózy, mala som bakteriálnu vaginózu, vždy sa preliečim, už aj partner bol pre liečený, výsledky vyšetrení ok a o mesiac sa to opakuje.
Mám strach, že to je len reakcia krčku a že tam ta rakovina drieme. Nikdy v živote som to takto nemala, až od toho nálezu.
@sima338 Presne tak, je to aj psychického rázu.
No občas len hojný biely výtok, kedy mi dali macmiror, občas pomohli len probiotika a boli aj horšie výsledky steru, kedy som mala rozmnozene tie zlé baktérie a vtedy som dostala dokonca atb.
Športujem, zdravo sa stravujem, teraz som to naozaj úplne vysperkovala s tou stravou, partner je tiež preliečený a je to podstatne lepšie, už druhý mesiac.
Teraz sme dokonca dva týždne nemali styk, lebo je odcestovaný a v pohode a zrazu včera zase výtok a mierne svrbenie a stipanie. Dala som sa do kľudu, meditovala som, nasadila som probioticke čipky a dnes už lepšie.
Áno, všimla som si, že ten biely výtok je hlavne v druhej polovici cyklu.
Pred operáciou som ale nič takéto nepozorovala.
Vieš čo, tak potom klud, psychika je dôležitá. Ja mám momentálne u seba tiež podozrenie preto sa plánujem objednať na ster, ale vravím si stále, že starám sa o seba, k lekárovi chodím, tak si vravím, že v najhoršom sa pekne preliečim, ale tiež mám z toho stres, zlé myšlienky, prosto toto naše ženské zdravie je vec noo 🙂
Imunolog by nepomohol?
@simca06022011 Tam som bola a všetko v poriadku. Ani chorá nebývam vôbec.
A si si istá, že ten výtok je problém? Pokiaľ výtok nezapácha, nepocituješ svrbenie, iné ťažkosti, ale vnímaš zmenu toho výtoku napr. v rámci menštruačného cyklu, nemusí to byť problém, ja si to na sebe tiež všímam a to som tiež háklivá na mýkozy, zápaly, atď. Dôveruj lekárom, si pod dohľadom, dbáš o zdravie, možno v súvislosti s mykozámi vyskúšať nejaké alternatívne veci, ale s naozaj alternatívnymi odborníkmi, typu TCM, homeopatia, pravidelne dopĺňať probiotiká, prosto nemyslieť hneď na to najhoršie. Trošku optimizmu, psychika robí extrémne veľa!