Ahojte chcem sa opýtať pred mesiacom som mala konizaciu krčka maternice cca 2a pol týždňa som sa čistila potom prišiel menzes ten skončil pred 3 dňami a dnes som začala krvácať znova je to normálne čo zajtra mám radšej volať doktorke
@alzbetkacicka Ahoj tak ja uz som vpodstate rok po operacii. Infekciu som nemala dr nechapala preco stale krvacam a doslova isli zomna kusy raz som skoncila aj na pohotovosti lebo to bolo neskutocne. Tam mi dali lieky na zelezo lebo mam nizky obsah zeleza a vraveli ze to moze byt aj ztoho.
@maciatko2212 uz nekrvacam same to prestalo ale obcas si najdem trosku krvy este ale minimalne,zelezo beriem uz 3 den aj hemoglobin,za aky cas si mohla normalne fungovat,ja len lezim,prejdem na wc a sedim len ked jem,uz su to 2 tyzdne,bojim sa ze ked budem napriklad varit a stat tak sa mi cieva zase otvori a rozkrvaca sa
@alzbetkacicka ja so to uz moc nepamätám ale asi cca 2 tyzdne som ležala sediet som sedela v pohode nic ťažké som nerobila kedze byvam z rodičmi a mne to vyberali v lete ešte tak som viac menej bola vonku na hojdacke raz sa mi stalo ze som len zbehla dole schodmi a znova som sa rozkrvacala
@maciatko2212
Ahoj ako si dopadla,ja riesim podobne problemy teraz,ze vraj ked je infekcia tak krvacanie pretrvava a je aj stazene hojenie