Ahojte, môjmu priatelovi zistili HPV virus, dostal condylox, prenasa sa to vylucne sexom. Dostal to pred cca 1 tyzdnom, recept dostal cez internet. Zatajil mi to (sex sme nemali asi mesiac), a ked som nasla liek, povedal, ze sa mu to uz raz spravilo a ked to ma clovek raz,moze to znovu dostat
A ze ma nepodviedol. A nepovedal mi to prave preto, lebo si budem domyslat. Viem, ze ked ma niekto herpes na pere, zen sa moze hocikedy vyhojit pri srtrese, ale je to aj o penise tak? Vraj mal pred 4 rokmi tie vyrazky na penise a teraz znovu. Som dost nedoverciva, lebo raz mal sex zoznamku a potom ju zrusil a mne povedal,ze ju mal len 4 dni z nudy. Vase nazory?
Herpes sa moze vyhodit kedykolvek. Takze pravdu ti moze hovorit a aj nemusi....
No keďže mal sexzoznamku " z nudy" už by som to s ním skoncovala skôr a neverila už vtedy...
No hlavne tí to takto mal povedať bez toho aby si musela sama zisťovať, ako mu máš teraz veriť?
@diana325 to je jedno že ste sex nemali mesiac. Neviem koľko ste spolu ale na 99% ho máš aj ty. Mňa nič nebolelo partner nič nemal a vidíš teraz som dovolala s doktorkou 27.1 mám operáciu. Hpv pozitívne a to sme spolu 5 rokov. Sama povedala že mám zvážiť partnera on stále zapiera že ma nikdy nepodviedol.
ako fakt sa nehnevajte, ale obvinovat na zaklade toho partnera so 100% istotou mi pride z cesty. ten virus v tele ostava navzdy, len ma fazy, kedy je a kedy nie je aktivny.
netvrdim, ze ta moznost, ze vam bol nevery tam nie je, ale je to tak 50:50.
mna nakazil moj prvy a neverny mi urcite nebol.
@falbala132 koľké by dali za svojho ruku do ohňa a pritom trtkaju kde sa dá.. s istotou to nevieš nikdy..
@diana325 ak on nie je tvoj jediny a ty jeho jedina zivotna partnerka, tak sa mohol nakazit kedykolvej, aj pred rokom, 10timi rokmi, aj pred mesiacom, aj pred tyznom. Nakazena mozes byt aj ty a nikdy sa to u teba nemusi prejavit. Ale moze, o mesiac, o rok, o 10 rokov.
Ochorenie ma viac ako 75% sexulane aktivnych ludi. Moze sa prejavit kedykolvej ale ani nemusi. Vacsinou sa s nim imunita vysporiada.
Mohol to na teba preniest uz pred mesiacmi a nikdy sa to u teba nemusi prejavit. On moze mat teraz oslabenu imunitu, preto sa to ukazalo.
Dajte sa obaja zaockovat.
Ak to mal uz raz niekedy tak ano, moze sa to opakovat
Ak.mal pred tebou partnerku,tak môže mať vírus od toho obdobia.
mozem potvrdit. mala som ich prvykrat ked som mala 20 rokov a pri vysokom strese a oslabenej imunite sa mi v priebehu dalsich rokov urobili z nicoho nic este 2 krat s odstupom par rokov - vtedy som nemala ani partnera.