Komu nezabral Clostilbegyt s Pregnylom?

annairamm
26. dec 2011

Ahojte chcela by som sa opýtať či je tu niekto komu nezabral clostilbegyt s pregnylom aký bol další postup a vôbec podarilo sa bábo nakoniec?

timmka
26. dec 2011

@annairamm ahoj, nie kazdemu zaberie, mne zabral ovulovala som, ale neskor sme zistili, ze problem je aj v manzelovi, tak odporucam vysetrit manzela a ked nereagujes na clostil a neovulujes, tak navstivte car, tam vam urcite pomozu a zbytocne stracas cas.... hovorim to z vlastnej skusenosti 😒

annairamm
autor
26. dec 2011

priateľ je v poriadku a ja ovulujem pekne len už mám za sebouu 3 pokusy s clostilom pregnylom a terz mi ešte nasadila estrofem ale mám obavy že to vôbec nezaberie čo potom?
@timmka

timmka
26. dec 2011

@annairamm pokial ste v poriadku obaja, tak to musi vyjst, len nestresuj, uvidis co ti povie dr. potom vidim problem asi v neprechodnosti vajcovodov, alebo mas nizku sliznicu, tak asi preto ti dala estrofen, uvidis, treba byt trpezlivy, ked sa nepodari dlhsie, vyhladaj car 😉 ,drzim palceky

annairamm
autor
26. dec 2011

@timmka no dakujem skúšame to skoro dva a pol roka...mala som nejaké problémy ale tie sú už preč no stále sa nedarí, myslela, som , že sa zadarí pri clostile ale stále nič

bambula27
26. dec 2011

@annairamm ahoj. Ani mne tieto lieky nezabrali a gynek. sa rozhodla pre metformin. Je to antidiabetikum, ovplyvnuje zvyseny testosteron a potom vsetky tie typicke PCO problemy. Statistiky su celkom priaznive, pisu, ze cyklus sa upravi a v mnohych pripadoch uz po kratkom case brania metforminu. Neviem, aky je tvoj pripad.....ale mne povedala gynek.ze jej vela zien po nom spontanne otehotnelo. Tak uvidime. Beriem ho este len 2 tyzdne, tak uvidime....

annairamm
autor
26. dec 2011

@bambula27 a vy sa už dlho snažite a clostil si brala pol roka? či ti to stopla lekárka skôr?

bambula27
26. dec 2011

@annairamm snazime sa polroka a nie...nebrala som ho dlho, praveze iba 1 cyklus, ale povedala, ze velmi slabucka odozva, tak zmenila hned....

annairamm
autor
26. dec 2011

@bambula27 aha lebo ja ovulujem krásne s clostilom len už tretí cyklus som ho použila a zatiaľ nijaký výsledok, resp. čakám na nejaký výsledok ale chcem len vedieť aký je potom postup ak to nezaberie

fifitko25
26. dec 2011

Ahoj, tiež som po clostile a pregnyle ovulovala, no zatiaľ nic. Idem s tým teraz druhý mesiac a ak zas nic, doktor odporučil vyšetrenie manžela... Folikuly sa mi vytvorili a aj dost veľké. Veľakrát sa stáva, že male potvorky su pomalé a aj tam môže byt problém ☹ my sa snažíme 10 mesiacov

annairamm
autor
27. dec 2011

@fifitko25 priateľ je v poriadku ten má vyšetrenia dávno za sebou len neviem v čom je problém teraz u mňa, 10 mesiacov zas nie je až tak moc aj ked sa ti to zdá večnosť len si predstav že by ste sa mali snažiť skoro dva a pol roka ako my...

michaela80
27. dec 2011

@annairamm mne nezabral mala som mozno 10 cyklov s touto kombuinaciou... v oktobri 2009 manzel vyfasoval listok na spermoigram... a ani tam nestihol ist v novembri som bez liekov otehotnela... 🙂 🙂 dodnes sa smejeme ze sa stacilo tesne pred ovulkou pohadat , tym padom som prestala riesit kedy mat styk ... a ked sme sa pomerili tak som sup otehotnela a dnes mame 17 mesacne sidlo...

annairamm
autor
27. dec 2011

@michaela80 😀 to musím potom aj ja nájsť dôvod na poriadnu hádku 😀 a túto kombináciu nedávajú len pol roka? ked si mala 10 mesiacov ty tie lieky? myslela som, že len pol roka

michaela80
27. dec 2011

@annairamm ja som mala dlhsie... nie vzdy s clostilom..lebo folikuly som mala aj bez neho...
pohadali sme sa a myslela som ze tym padom ten cyklus bude v haji.. a mozno to ze som prestala na to mysliet zabralo... a starsieho mame na prvy sup neplanovane...

annairamm
autor
27. dec 2011

@michaela80 my sme mali už kopu hádok a zatiaľ sa nepodarilo, človek sa natrápi aby to bábo mal ale určite to stojí za to

soni1
27. dec 2011

@annairamm ahoj, my sa snažíme o bábo 4 roky, tiež som pol roka užívala clostil a pregnyl, ale žiaľ, neúspešne. Manželov spermiogram je v poriadku, vyšetrovali ho 2krát. Ja som bola na laparke, všetko o.k. Boli sme aj v car, podstúpila som IVF - neúspešne, potom KET - neúspešne. Obaja sme zdravý a vidíš, predsa sa doteraz nepodarilo.

annairamm
autor
27. dec 2011

@soni1 bože je to také nespravodlivé a nevidia u teba žiaden problém? čo budeš dalej robiť?

soni1
27. dec 2011

už som zmenila aj gynekológa, no nič to nepomohlo. Čo budem ďalej robiť? To je otázka, ktorú si aj ja často kladiem a hľadám na ňu odpoveď. Nezostáva mi nič iné, len sa ďalej snažiť.

annairamm
autor
28. dec 2011

@soni1 možno si aj tak dobre urobila ked si zmenila lekára ja som to mala tiež dávno predtým urobiť a nie čakať pri tej čo ma odmietala čo i len vyšetriť, kiež by sa nám to raz obom podarilo, treba vyskúšať naozaj všetky možnosti

romanka13
29. dec 2011

ahojte dievčata my sa snažíme o bábo skoro 4 roky a stále nič bola som na HSG dalej laparoskopia a všetko vraj dopadlo dobre teraz mi doktor predpísal clostyl s pregnylom tak uvidím či zaberie
Chcela som sa len podeliť s Vami o moju skúsenosť

adri266
29. dec 2011

Ani u nas nezabrali lieky. Prve babo sme splodili hned v prvy den, dost neplanovane 😀 , mysleli sme si, ze su snazilkovanie uzijeme, bol to sok, ze o tyzden mi meskala menstruacia a o dalsi som uz mala pozitivny test. Plodne dni som mala nejako neskoro. A vyslo to. A o druhe sa snazime uz druhy rok :(. Tento rok som mala 4 davky clostilu, mam krasne folikuly, manzel ma super spermiogram, a napriek tomu nic :(. To asi preto, ze som si vsetko tak krasne naplanovala, matersku, rozdiel medzi detickami...tak uvidime, ak v novom roku nic nevyjde, tak budeme dalej riesit.

misenaf
15. okt 2013

NO vere obnovujem tému. Aj mna čaka teraz cyklus clostyl+pregnyl. Asi max 3x a dosť. A rozmýšlam čo potom ak nezabere.... Ak tomu dobre chápem tak aj pri IUI sa predpisuje tato kombinácia. Takže potom zostáva len IVF?

zabkazabicka
6. nov 2013

@annairamm ahoj chcem sa ta opytat ako sa vam nakoniec podarilo otehotnit...vidim ze uz mas krasne babatko tak gratulujem...my sa snazime cca pol roka co nie je az taka dlha doba ale je to dost na nervy...chodime aj do martina na folikulometriu a napichali ma aj pregnylom dali duphaston a nic...tebe co pomohlo...dakujem🙂

zabkazabicka
12. nov 2013

@misenaf ahoj aj ja chodim na tuto kombinaciu uz idem 2 x a potom som zvedava co dalej..my sa zatial pokusame cca pol roka tak neviem ci to budu riesit az po roku... vy sa kolko snazite?

misenaf
12. nov 2013

@zabkazabicka ahoj. Zial clostyl som dostala 1x a naposledy lebo sa mi vytvoril hyperstimulačný syndrom.
Teraz mam prisť a nedava mi žiadne lieky. Asi odsleduje či mam ovulku aj bez liekov a neviem čo dalej. My sa snažime rok ale neratala som plodne neplodne ...proste kedy bola chuť.

zabkazabicka
12. nov 2013

@misenaf aha a co je ten hyperstim.syndrom? nepocula som o tom este...ja mam aj ovulku len menzes mam taky divny ze aj mam aj nemam a potom zase mam...nevies aky vely by mal byt ten folikul?

misenaf
13. nov 2013

@zabkazabicka HPS je to ked ti folikul zareaguje neprimerane - viac ako by mal. Folikul normalne dosahuje 20,23 mm ako komu a potom praská. Ja som mala 30 mm a to som brala len najnižšiu davku 1x1 clost. /denne.

zabkazabicka
15. nov 2013

@misenaf aha a uz to mas v pohode s tym hps?ja som dnes bola na pichani pregnylu a v pondelok mam zacat brat dephaston a uvidime ci sa zadari....zatial mi clost.nedali labo ja mam pravidelne kramy a skor si myslim ze u mna je ta psychika zohravajuci faktor,,,skusame len pol roka co je dost kratko takze to dako neriesim 🙂 ale vzdy ked pride mrcha tak ma to zamrzi ☹ ☹

keke12
9. apr 2014

Ahojte dievčatá... Ja som po laparoskopiii drillingu vaječníkov pri ktorej mi bolo zistené že mám jeden vajcovod nepriechodný a mala som aj ložiská endometriozi ktore mi odstranili. Bez liekov mi vajecniky vobec nereagovali, nemala som ani jeden folikul vobec nič.... Minuly mesiac som zacala clostyl Od 3 DC po 7 DC po 2 tbl denne.Velmi pekne mi zaučinkoval mala som folikul 12 DC 22mm tak mi doktor poradil aby som tento mesiac opat uživala clostyl a potom prišla na ultrazvuk. Na ultrazvuku som mala až 4 krásne folikuly na správnej strane a tak mi dr pichol Pregnyl. Pán doktor sa vytešoval že mám šancu mať aj dvojčatá no tak som zvedavá 🙂 teraz som 23DC takze čakám či dostanem menzes ... Držte palčeky 😉 😵

patricia
26. sep 2014

Ahojte, prosím o radu - keď má užívať clostylbegyt, 2 tablety denne, mám ich užívať naraz, či jednu ráno a jednu večer?? 😖

Ďakujem

carmmen
26. sep 2014

@patricia ahoj ja ked som uzivala tak jednu rano a jednu vecer