Ahojte baby chcem sa opýtať že či ste mali komplikácie pri kyretáži. Mne osobe natrhli maternicu. Stalo sa to ešte niekomu a aký mali priebeh ostatné tehotenstva. 🙂
No ja som po kyrete chytila zapal.v maternici som mala same koagula(zrazena krv),ze sa zapalili na 3den pokyrete som vyzerala ako v 5mesiaci.museli mi urobit kyret v 16tyzd.lebo babatko odumrelo.neskor zistili,zemalo gen.chybu.o 7mesi.som otehotnela znova a v pohode.teraz mame synceka ma 9mes. A je to sidlo ako svet 😀
zuzi79 ďakujem . 🙂
Baby mne dr. odporučal dať si Danu aspoň na pol roka čo vy na to? že ak by som otehotnela skôr ako o pol roka tak by sa mi zopakoval potrat :(.
Odporuca sa to na rekonvalescenciu 😒 my sme to dodrzali,lebo ja som mala po kyrete take silne kramy,ze som myslela,ze vykrvacam... mala som zavraty a bolo mi zle jakv prechode 😒 a Dr. povedal,ze nech sa hormony daju do kopy a potom 🙂 viem,ze kamoska otehotnela po dvoch mesiacoch a maju zdraveho chlapceka... nemala by si potratit,ale nikdy nevies......
no tak , to urcite, pockajte 😒 ja by som pockala, za to nic nedate....
to mi je naozaj ľúto, ja som to podstúpila 2x a všetko prebehlo hladko, takže poradiť neviem, ale držím palce na ďalšie zdravé tehotenstvo.