Ahojte stalo sa Vam ze po sexe sa vas partner stazoval na stipanie penisu? Ja nemam ziadne vytoky ani iné prejavy. Spali sme spolu prvy krat, mam novo nasadenu antikoncepciu a bola som pred nim velmi dlho sex.neaktivna…
@danka14788 je málo pravdepodobné že on má príznaky a ty nie, skôr to býva opačne. Ženy sú na takéto veci náchylnejšie. Myslím že skôr bol problém u neho a po sexe len prepukol. A tiež mohol nakaziť aj teba
Áno stalo sa to pár krát keď mal dlhšiu abstinenciu a dlhší sex tak ho akoby až pálil stipal 🙂 a boleli z toho až guľky 😁
@danka14788 / treba kultivaciu partnerovi moze to byt bakterialna infekcia aj mykoza. Dokym pojde na vysetrenie majte sex len s ochranou
@milka1988 to je nezmysel abstinencia nema nic so stipanim
@akinom0077 zial je to tak pretože vždy to ma len vtedy ked je dlhšia abstinencia. Ked par dni po sebe nič ho nestipalo...
@milka1988 kazdopadne nema co stipat pokial tam nie je bakteria/mykoza/infekcia atd
@akinom0077 bola som dnes u dr a povedal ze pokial ja nemam ziadne priznaky o mna neide, ale ma zapal mocaku len to blba zhoda okolnosti vystrelila takto… pretoze pokial by aj nedajboze niekedy mal chytit nieco odomna tak to sa prejavi zvonka a nie palenie zvnutra
@akinom0077 nie nema žiadne problémy je zdravý
Mali ste sex aj s kondomom?
@tatiana1329 nie nemali
@danka14788 pytala som sa kvoli tomu ze sme mali podobny problem ale my sme pouzivali kondom. Zistili sme ze manzel ma alergiu na latex a ked sme zmenili kondomy preslo to. Nemoze tam mat len drobnu ranku ktora ho stipe?
@milka1988 treba pamatat na to ze u muza 90% zapalov/ infekcii prebieha bezpriznakovo…
@akinom0077 ja to vsetko viem nakolko sme si presli v´mnohymi vysetreniami kvoli tomu ze mal zle vysledky spermiogramu a jediny problem ktory mal bol v morfologii nic ine sa nenaslo nema to povod jednoducho to tak ma po dlhej abstinencii a nema to suvis s nicim inym...
Nech ide urológovi s najväčšou pravdepodobnosťou má nejakú infekciu, kvasinky on a zato ho stipe.