Komárno - predoperačné vyšetrenie na kyretáž

andy1985
24. okt 2017

Ahojte! Musím ísť na kyretáž kvôli menštruácie a musím absolvovať predoperačné vyšetrenie v Komárne v areáli nemocnici. Ako to tam funguje? ,Od koľkej mám ísť, treba sa prihlásiť predom? Ďakujem

momka
25. okt 2017

@andy1985 Ja som absolvovala kyretáž 2 mesiace dozadu v KN, hlásila som sa priamo na gynekológii na hospitalizáciu, kde mi zobrali krv, na EKG ma poslali priamo z oddelenia s papiermi na interné oddelenie, ktoré je teraz vzadu v areáli nemocnice a potom na anestéziológiu /to bol len par minútový pohovor/, kde je aj ARO. Takže na tieto vyšetrenia ma poslali priamo z gynekologického oddelenia. 🙂

andy1985
autor
25. okt 2017

@momka ja mám ísť na jednodňovú chirurgiu, takže predtým musím ísť na interné predoperačné vyšetrenie. Ja mám len taký problém že v Komárňanskej nemocnici som nebola ešte vôbec . Hádam sa tam nestratím 😉. A môžem sa spýtať že koľko si bola pn?

ingridkal
18. jan 2019

@andy1985 a aká je KN gynekologia? lepšia ako v NZ ?

ingridkal
18. jan 2019

@momka tiež by som mala ist na kyretáž len niekotrý hovoria že KN je lepšie ako NZ neviem ...

andy1985
autor
18. jan 2019

@ingridkal jednodňová chirurgia je lepšia Kn úplne iný program prístup. Dr. Moja len tam robí takéto veci a na gynekologii robieva tiež dr. Stanková

ingridkal
18. jan 2019

@andy1985 a máš skusenosti aj s NZ nemocnicou ? ja som tam totiz v NZ na gynekologii bola kde mi mali robit kyretaz pre krvacanie len som nemala dobre vysledky ekg a do rána som tam ochorela tak som sla domov vyzdraviet s tym ze sa mam vratit no každy mi radí nech idem do KN ... v NZ su velmi mladé lekárky a nemaju tam cas sa starat o pacienta ani sestricky ....

andy1985
autor
20. jan 2019

@ingridkal nz nemocnici je veľmi málo dobrých oddelení, nemám dobré skúsenosti, nie s gynekológiou s iným oddelením. Keď sa nám to podarí raz rodiť nepôjdem sem ale Ba lebo KN nemajú rizikovch novorodencov. Ale ten prístup v KN je úplne iný sú milí ústretový, sestričky vysvetľujú a môžete viacej krát sa pýtať keď nie si istá...... Za mňa získali bod. Na žiadnom oddelení v NZ som to nezažila.