Dobrý deň, chcem sa spytať absoloval už niekto kolono v celkovej anestezii? budici mesiac ma to čaká a mam tak trošku stres že čo a ako bude prebiehať ďakujem😀
U mňa zákrok cca 25min., následne 20 minút oddych vo vedľajšej miestnosti. Bola so mnou dcéra a išli sme nakupovať do Parndorfu. Najhoršie bolo piť tú hnusobu....blee
aj ked je to neaktuálne, tak aspoň do budúcna, drgastro.sk , za mňa najvačšia spokojnosť. Kolonoskopia bola bezbolestná, išiel som v analgosedácií (ekvivalent celkovej anestézie) a top. Nič som si nepamatal, odstránili polypy, histológiu som mal do dvoch týždňov a personál bol neskutočne milý. Človek príde vystresovaný na hadičku do zadku a tak milý lekár, sestra a recepčná urobili taký efekt, že zase by som išiel. Doslovne sa teším o 3 roky keď idem na kontrolnu kolonskopiu :D a vraj tam robia aj to, že prídeš na kolonoskopiu ale vedia ti zaroveň urobiť gastroskopiu v tej analgosedácií, takže zabiješ dve muchy jednou ranou a máš pokoj a ešte aj dobry pocit.. skutočne odporúčam, aj som im povedal, že budem všade iba pozitívne feedbackovať 🙂 takže šup šup dr.gastro 🙂 D.
@kubik1998 dostaneš inekciu trosku si popísať a zobudíš sa keď bude po vyšetrení. Hodinku dve budeš trosku mimo ale postupne bude všetko ok