Ahojte, zajtra mam mat kolono v anesteze, deti sú od pondelka choré a ja začínam cítiť ze to na mňa lezie. Už sa mi upchava nos ako na potvoru. Zrušia mi to zajtra, nemáte skúsenosti? Viem, že pri operácii by určite rušili, ale je to tak aj teraz? A ešte som sa chcela spýtať ako dlho kolono trvala. Tiež ako vám bolo potom a ci ste boli schopní fungovať normálne, ďakujem 🙏
ak to chces zrusit, tak by som fakt necakala. ved mas snad aj pripravu pred tym, nie? co sa tyka fungovania, tak treba mat doprovod. clovek je z toho potom este chvilu mimo
@alenamihal
@kiwi3 zrušiť už nezruším, cele doobedie mi ešte nič nebolo. Od pondelku ako ostali decka choré som trpla, že to snáď nedostanem, ráno som ešte volala dnes s mužom, že si teda berie na zajtra tu dovolenku, nič mi nebolo.... ale teraz už proste medzi nosom a hrdlom mam zvláštny pocit a je mi jasné, že to na mňa lezie. No už nič, už sa pripravím na to vyšetrenie a budem ráno dúfať, že mi to urobia aj tak 😕
Zavolaj si na dane oddelenie... Ci máš chodiť.. Uspať ta budu do žily a leen na maske budeš.. Ale nádchu by si mat nemala tak si zavolaj a opýtaj sa...
Vysetrenie trva cca 15-20 min....ja som este lezala neakych 10mins na lehatku ...manzel bol pri mne po prebudeni a fungovala som v pohode ako keby som nemala vysetrenie ... zalezi od lekara ,ci to zrusi a budes cakat na dalsi termin...daj si kvapky do nosa a budes ok hahaha