Kolonoskopia v analgosedácii

uctovnicka
25. okt 2024

Dobrý deň. Prosím Vás absolvoval už niekto kolonoskopiu v analgosedacii? Cítili ste pri podaní lieku niečo?

elenajezova
25. okt 2024

Ja áno a našťastie som o ničom nevedela..

gaaaa
25. okt 2024

Ja už 18 krát. Niekedy necítim vôbec nič som odpálená,niekedy trochu citim,ale u mňa je to komplikovanejšie. Neboj v pohode to s injekciou zvládneš.

ivik4
25. okt 2024

Ja som mala s tym len obycajnu rektoskopiu co je 20cm a aj tak to bolo PRE MNA hrozne 😃.
Pritom gastroskopiu zvladnem hoc aj kazdy den bez nicoho.
Akurat dnes som mala kolono po par rokoch ale bola som chvalabohu uspata

suzitok
25. okt 2024

Ja som mala a nepamätám si z vyšetrenia absolútne nič

bublinka1426
25. okt 2024

@uctovnicka neviem co to znamena, ale mne dali daco vypit a nevydrzala som vobec celu kolonoskopiu, premyslam nad tym sa dat uspat.

suzitok
25. okt 2024

@bublinka1426 skús si pýtať injekciu Midazolam, ja som bola už tri razy a keby som nemala v ruke výsledky z vyšetrenia, odprisahala by som, že mi nič nerobili, nepamätám si to

bublinka1426
25. okt 2024

@suzitok mne dali napoj. a som vacsia vaha mozno mi to proste nefungovalo. ale u nas nerobia ziadne uspatie kde som bola, premyslam ze na to pojdem inde.

suzitok
25. okt 2024

@bublinka1426 ten napoj som mala a nie raz..tiez to na mna neucinkuje...aj synovi dali u zubara a nic...

suzitok
25. okt 2024

@bublinka1426 ja som z NZ a injekciu tu dávajú všetci gastroenterologovia...jeden má aj klasické uspatie /ambulantne/...v BA nemyslim, ze by nic z toho nerobili, skus si pozistovat konkretnejsie...

bublinka1426
25. okt 2024

@suzitok mala som zly vyber zial.

simsalabim
25. okt 2024

Nic si z vysetrenia nepamatam. Iba ako mi to pichli a potom “mozete sa posadit”. Trochu sa mi zda, ze ma *mozno* cosi trochu zabolelo, ale fakt iba zda… no a doma som potom s prestavkami prespala cely den. Vysetrenie normalny gastros v BA.

tritata
25. okt 2024

@uctovnicka ja som bola bez a dalo sa to v pohode vydržat