Ahojte, prosím vás, vedel by mi niekto povedať, koľko dní trvá krvácanie pri mikropotrate? Meškala mi menštruácia 15 dní a mala som podozrenie na tehotenstvo. Na ultrazvuku sa ešte nič nepotvrdilo, keďže by to bolo priskoro. Minulý týždeň som dostala menštruáciu / u mňa trvá 7 dní s tým, že tie prvé dni sú najsilnejšie a posledné 2,3 dni už len čistiace/. Problém je v tom, že dnes je už šiesty deň, čo krvácam a nejak sa nezdá, že by to malo prestať. K doktorke som objednaná až na pondelok... ☹ Začínam sa báť... ☹
@mimka11111 Súhlasím s anjelicek, choď za gyn. alebo na pohotovosť, potrebuješ Methyl, či ako sa to volá, injekcie na zastavenie krvácania, ja som takto po ranom potrate krvácala veľmi veľmi dlho, aj mi tie injekcie do zadku pichali 😉 a zabrali až po pár dňoch... ale keď sa mi podarilo prestať krvácať, okamžite som otehotnela 😀 .
@anjelicek26 dakujem
@syslica presne taký istý koniec by som chcela aj ja 😅
@mimka11111 Ja by som ti to zo srdca dopriala 😉 no - okamžite znamenalo v mojom prípade hneď v prvý deň čo som nekrvácala 🙂 lenže prvý trimester neustálych obáv, či bola sliznica už dostatočná, či sa správne uchytilo... to bolo o nervy!
@syslica tak to ti verím, tie obavy sú asi najhoršie a tiež som na tom podobne.....ked si niečím nepríjemným prejdem, neviem to len tak z hlavy vypustiť a premýšlam nad tým aj v budúcnosti, pri podobnej situácii,čo je velmi zle.....a čo sa týka otehotnenia, o to viac.....tak velmi túžim po dieťatku,ale teraz cítim len sklamanie,že to nevyšlo... ☹
@syslica @mimka11111 dievcata prosim Vas, mali ste po methyle priznaky ako bolesti klbov (kolien, clenkov)?? mne to dnes doktor tiez pichol, praskla mi cysta na vajecniku, vraj aby som prestala krvacat, ale ledva som odsoferovala domov, taku bolest som este nezazila, a na to ze to malo prestat krvacat mam dojem ze to krvaca este viac 😒 alergiu na lieky nemam, aspon o tom neviem, takze neviem cim to moze byt
@kacusik69 Ahoj, nie, nemala som žiadne bolesti kĺbov... ja som dokonca na injekcie odskakovala priamo z práce, kde som normálne fungovala.... a behala som mnoho sem a tam peši po úradných vybavovačkách, takže v lieku to asi nebude. Skús tieto tvoje problémy spomenúť čo najskôr doktorovi.
A pokým som prestala krvácať, museli mi pichnúť asi 3-4, jedna vôbec neúčinkovala. 😒
Tak to radšej predebatujte s doktorom a skoro sa zas daj do poriadku. 😉
@syslica ja som bola najskor na pohotovosti, kde mi povedali ze mi praskla cysta a pichli ten Methyl, na druhy den rano som bola u svojho lekara na kontrolu, ten mi povedal ze cysta nepraskla, a ze krvacanie mi sposobil Ibalgin (som po operacii a v nemocnici ma tym krmili ako s lentilkami, pricom sama Ibalgin nejedavam ale vraj nic ine mi dat nemohli) tak mi pichol inu injekciu, vraj prave s opacnym ucinkom ako ma Methyl - Neofollin. Tu bolest klbov som mu spomenula, tvrdil ze sa s tym este nestretol a ze ak by to nepreslo, co nastastie na druhy den preslo, tak by ma poslal na ine odborne vysetrenie. Takze zrejme to nakoniec z tej injekcie bolo, hoci si nevedel ani dr. vysvetlit preco. Zjavne to moze na kazdeho vplyvat inak, kazdopadne velmi pekne ti dakujem za odpoved!
Chod na pohotovost, do pondelka je daleko! Alebo k tvojmu gynekologovi, v takomto pripade ta musi zobrat okamzite.