Ahojte,mam polyp na krcku maternice,ktory sa rychlo zvacsuje 😢 a tak mi dnes lekarka odporucila odstranenie-zakrok sa vola ablacia polypu a kyretaz maternice,aby sa odobrala vzorka na histologiu. Viem,ze je to kratky zakrok v celkovej anesteze,no nemozem vela vynechat z prace,som v kancli,nic fyzicke,kolko ste boli mimo?chcu mi to spravit v juni,kolko sa nebudem moct kupat a slnit?myslite, ze dva tyzdne do dovolenky budu stavit?aby som si to neskomplikovala.robili vam to niektorej v BA a boli ste spokojna?ak ano,prosim napiste mi,kde to robia dobre,moja doktorka nema zmluvu s poistovnou a chce za to 450 eur.dakujem krasne🙂
Urcite si to chod dat urobit do nemocnice zadarmo. Je to uplne jednoduchy zakrok. Chod na to piatok a bez problemov mozes ist pondelok do roboty.
@katkaolejka mala som odstránenie polypu a aj kyretáž. Nič som však neplatila, nikde. Polyp mi gynekologička odstránila ambulantne ( nemala som ho veľký a nerástol mi, mala som ho tam cca 15 rokov ), kyretáž prebehla už v nemocnici v celk. anestézii doobeda, večer som už bola doma, na PN som musela ísť, mala som bolesti a mohla som len ležať, celk. PN 9 dní. Všetko toto sa udialo v marci t. roku, teraz som úplne v pohode, cítim sa veľmi dobre a v podbrušku úplnú úľavu, menzes mám pravidelný, nič sa v tomto nezmenilo a ani žiadne problémy som potom nemala.
Nedala by som 450 eur,ak ti to inde vedia urobiť zadarmo.14 dní po zákroku ísť sa kúpať je skoro,aspoň mesiac by som počkala.