Koľko ste boli v nemocnici po konizácii?

agi7717
14. sep 2020

Ahojte chcem sa opýtať boli ste niektora aj 3 dni v nemocnici keď vám robili konizaciu? Ja mam ist jeden deň tam druhý den ma budú operovať a keď všetko bude ok tak na 3 ti den idem domov 😣

lalu_sk111
14. sep 2020

Ahoj, ja som bola na konizácií metódou LEEP, pri ktorej sa namiesto sklapela používa elektrická slučka. Bol to naozaj miniinvazívny zákrok, po ktorom som išla o chvíľu domov. Ja osobne som zvolila zákrok bez celkovej anestézi takže som tam strávila naozaj len pár hodín. Klasická konizácia v nemocnici je o niečo náročnejšia, mne dala moja gynekologička na výber kde si to chcem urobiť. Na tu LEEP konizáciu som si musela zájsť do o dosť vzdialenejšieho mesta a predtým som ešte navštívila toho konkrétneho gynekológa na kolposkopické vyšetrenie, ktoré bolo spoplatnené. Samotný zákrok už bol potom hradený poisťovňou. Myslím ale, že sa to oplatilo, pretože po dvoch takýchto zákrokoch mám krčok (ževraj) vo veľmi dobrom stave.

lenuliatko84
14. sep 2020

Prisla som o 15.00 a o 18.00 som uz isla domov

lea77777
14. sep 2020

@agi7717 aj ja som bola takto, na 2 noci...bola som na LEEP metodu a robili mi to v NOU Klenova.

ave17
14. sep 2020

Robili mi to v Púchove, o 15 som bola objednana, o 17.30 som odchádzala domov 🙂 a to som bola v plnej narkóze, absolútna spokojnosť, neviem, čo by som tam 3dni robila

iwka1984
14. sep 2020

@agi7717 ja som bola asi pred piatimi rokmi v Žiline a prišla som na siedmu a na obed som šla domov 😊

adrianka0605
14. sep 2020

Ja som ráno na 7 prišla.. Okolo obeda konizacia a okolo 18.00 domov..

nina004
15. sep 2020

@agi7717 Ja som na tom bola minulý rok v apríli,robili mi to LEEP metódou a tiež som tam bola tri dni. Ale ten deň po operácii som bola jak mechom buchnutá a bolo mi z narkózy dosť blbo,tak som bola rada,že nemusím domov,neviem ako by som sa zbalila a nepoblinkala v aute 🙂