Ahojte posledný prvý deň MS som mala 7.4 a mam cca 28- 30 dňové cykly. Koľko som cca dpo? Ďakujem.
my nevieme kedy máš ovulaciu 🤷♀️
7-14 dni 😉 🤷
@maximiliana no tie ma hadam ona doma 2 😉
Ahoj, to ti nikto nepovie.idealne je ovu 14 dni pred zaciatkom dalsieho cyklu.ale vsetko zavisi od toho, ci ovu vovec mas, od kvality ovu, od cinnosti zlteho telieska,.od dlzky tvojej lutealnej fazy atd. Mozes si dat potvrdit ovu z krvnych testov, zo sona, merat teplitu, sledovat hlien atd. Lebo len podla datumu to bude velmi nepresny (zbytocny) odhad.
Nehnevajte sa na mňa. Ste tu všetky strasne zlaté. Pýtala som sa len približne keďže netuším ako sa to počíta. Ale takéto milé odpovede som nečakala, typu vestecka guľa. Ženy by mali držať spolu a pomáhať si, radiť si ale tu je zbytočné niečo písať. Dik za odpovede.
Nehnevaj sa, ale aka otazka, taka odpoved... @janetinka27 ti to krasne zhrnula... ziadna z nas netusi, ako konkretne funguje tvoje telo, ci si mala ovu, kedy ste mali styk, dala si prilis malo udajov... takze ano, v tomto pripade je vestecka gula namieste
lenže my ti normálnu odpoveď nevieme dať. Je na tebe aby si si odsledovala svoju ovulaciu
Dpo sú dni po ovulácii. Tak ak vieš kedy bola ovulácia, vieš si vyrátať koľko dpo si, ak nesledujes ovuláciu tak ti nikto nepovie koľko dpo si
Ako píšu baby, pokiaľ si nerobíš ovulačné testy, na 100% sa to nedá povedať, jedine dni cyklu. Ak máš 28-30 dňové cykly, teoreticky by si mohla mat ovu 14.-16. deň cyklu. Ale, nemusíš mať 14 dňovú luteálnu fázu. Tá môže byť 12-16 dní dlhá. Tým pádom by si mohla mať ovu kedykoľvek medzi 12.-18. dňom cyklu. To máš takmer týždeň rozdiel... Takže to nie je tak jednoduché odpovedať jednoznačne na tvoju otázku.
🤦♀️ zeny, tahajte vestecke gule...