Ahoj hladam vsade ale nemozem najst niec co by mi pomohlo.Doky mi kazal pichat gonal 75iui/denne na stimulaciu pred IUI.Nezda sa vam ze na IUI sa nema stimulovat gonalom? 😕 Kolko folikov sa vam vytvorilo pri davkovani cca 10-12dni 75iui/denne?Dakujem za kazdu odpoved. 🙂
ahoj, ja som ho ma pred IVF. inak som pred IUI brala Clostilbegyt. A s Gonalom sme mali 12 vajicok, ale z toho len 7 zrelych. ale mala som omnoho vacsiu davku, ako mas ty. mozno aj 4- az 5-nasobne.
@afrika ahoj som v zahranicnom care nie na sr ale tento mesic zacinam pichat tu a testne pred tym ako budem mat ist na iui tak idem na SR na dovcu takze IUI spravim asi tam lebo nechcem stratit mesiac a hlavne na SR ma to stoji podstatne menej iba nejake 50eur.Kolko si pichala pri IVF?ja som uz mala 2 IVF ale uz daaavno a stale som pichala nieco ine raz gonal a raz puregon ale davky uz nepamatam 😝
@afrika a po kolkych dnoch si sla na odber?inak ja som mala doteraz clostil a reakcia v normale mala som nejake 2-3foliky nic extra len nechapem preco mi dal gonal ked ja mam ovu aj bez liekov v pohode neviem cito nieje len nejaky trik aby si boli isty ze ovu prebehne a oni zarobia 😅
Na Sr je veeelmi tazke najst nejake info co sa tyka gonalu a inseminacie,mam dojem ze som z inej planety 😅 ze to tu nikto nepicha gonal pred iui
Tak kocky z m ojich povodnych 75 denne sme presli na 150 denne a zajtra bude utz,ale nejak nereagujem na gonal zatial iba 1 folik ale to mam aj ked nepicham gonal tak neviem naco je to dobre sa stimulovat,zajtra ma roztrha ked mi zase povedia ze je tam iba 1 folik 😠
ahojte dievcence, ako dlho ste si pichali gonal? ja som teraz v pondelok zacala so 75 denne, je to dost drahe, tak chcem aspon orientacne vediet, kolko to bude cele stat..... Dakujem za infosky
Ahojte, predam gonal 900 (exp.11/13), menopur 10*75 (exp.9/13) a decapetyl 7ks (exp.3/14). Cena dohodou - som samoplatca. V piatok cestujem z BA na vychod, takze by som mohla dorucit v chladnicke (autom) aj osobne - ak ma niekto zaujem, mozte mi napisat na mail :danielalesa@gmail.com
Predám jedno celé balenie Gonalu, z druhého som si pichla 100 jednotiek, ďalej predám jenu striekačku lieku cetrotide. Cena dohodou. 0903 736 251
ahojte, predam jedno cele balenie Gonalu 450 IU, z druheho 900 IU mi ostalo 150 jednotiek, Decapeptyl cele balenie 0,1 mg. Cena dohodou. Ak ma niekto zaujem napiste mi na mail besejka@centrum.sk
Ahojte, predam Decapeptyl 9 injekcii (0.1mg) a 225 IU Gonalu. V pripade zaujmu volajte 0907477389.
To nikto nepichal Gonal?? 😕