Koľko dní po kyrete ste boli v poriadku?

14. nov 2021

Ahoj koľko dni po kyret ste boli ako tak v poriadku? Prišla som o dieťatko. Po koľkých dňoch ste išli niekde mimo domu? Ja sa doma asi zbláznim. Brali ste nejaké antidepresíva? Mne nič nedali. Ale ani som si nepýtala.

mariocka440
14. nov 2021

Ahoj.
Je to velmi individualne. Ja som to zazila zial 2 krat. Prvykrat pred 2,5 rokmi, fyzicky som bola relativne ok, mozno 3 dni som polehavala a potom som.zacala fungovat. Samozrejme ziadne natahovanie, zdvihanie tazkych veci...
Druhykrat som prisla o babo pred pol rokom, taktiez kyret... to aom lezala asi 2 tyzdne, stale problemy, masivne krvacanie....
A psychicky? Myslim, ze kazda zena, ktora babo chce, na to mysli stale.... aj ja.... ale velmi mi pomohol manzel a rodina, kvoli nim som asi neskoncila na psychiatrii.... a pomohlo mi nastupit do prace, z casti som mala mysel zaneprazdnenu niecim inym.... ;(
Drzim palce, hlavu hore....

autor
14. nov 2021

@mariocka440 Vdaka. A do prace si nastúpila po akom čase?

palicka
14. nov 2021

Úprimne? Čím dlhšie budeš doma, tým horšiemu. Po prvom som sa zrútila, nebola sim schopná ničoho niekoľko týždňov. Po druhom som bola další deň v práci a tým, že som o tehotenstve v práci nehovorila, nikto o mojej bolesti nemal ani paru. Vrhla som sa na zisťovanie príčiny a to mi dodávalo silu a poháňali vpred. Vždy budem mamou deti plus 2. Žiaľ, nijako to neviem ovplyvniť. Drzim palce, je to náročné obdobie.

markaterka
14. nov 2021

Ja už dve deti mám, tretie som potratila v 12tyzdni. V sobotu mi robili kyret, v nedeľu ma pustili domov, v nedeľu som si poplakala, bolesti som nemala žiadne. V pondelok som už normálne fungovala. Musela som. Vždy keď som si na to pomyslela, bolo mi smutno. Ale fungovala som. Už je od toho rok a pol a často si spomeniem na to bábätko. Vždy bude v mojom srdci. Aj keď mám deti dve, v srdci a mysli mám deti 3.

autor
14. nov 2021

@palicka Dakujem ❤️

autor
14. nov 2021

@markaterka ❤️

mariocka440
14. nov 2021

Po druhom kyrete zial az po 3 tyzdnoch, hovorim, mala som velke problemy a masivne krvacanie.... keby som bola ok fyzicky, urcite by som sla do prace skor...

roztlieskavacka
14. nov 2021

Hned na druhý den

akinom0077
20. nov 2021

Asi po tyzdni som
bola bez bolesti a bez krvacania , vysla som von na prechadzku a bolesti aj krvacanie sa vratilo ale nasledne preslo do cca 3 dni.
Potom uz ok.
A co sa tyka styku po 6 tyzdnoch az