Ahoj koľko dni po kyret ste boli ako tak v poriadku? Prišla som o dieťatko. Po koľkých dňoch ste išli niekde mimo domu? Ja sa doma asi zbláznim. Brali ste nejaké antidepresíva? Mne nič nedali. Ale ani som si nepýtala.
@mariocka440 Vdaka. A do prace si nastúpila po akom čase?
Úprimne? Čím dlhšie budeš doma, tým horšiemu. Po prvom som sa zrútila, nebola sim schopná ničoho niekoľko týždňov. Po druhom som bola další deň v práci a tým, že som o tehotenstve v práci nehovorila, nikto o mojej bolesti nemal ani paru. Vrhla som sa na zisťovanie príčiny a to mi dodávalo silu a poháňali vpred. Vždy budem mamou deti plus 2. Žiaľ, nijako to neviem ovplyvniť. Drzim palce, je to náročné obdobie.
Ja už dve deti mám, tretie som potratila v 12tyzdni. V sobotu mi robili kyret, v nedeľu ma pustili domov, v nedeľu som si poplakala, bolesti som nemala žiadne. V pondelok som už normálne fungovala. Musela som. Vždy keď som si na to pomyslela, bolo mi smutno. Ale fungovala som. Už je od toho rok a pol a často si spomeniem na to bábätko. Vždy bude v mojom srdci. Aj keď mám deti dve, v srdci a mysli mám deti 3.
@palicka Dakujem ❤️
@markaterka ❤️
Po druhom kyrete zial az po 3 tyzdnoch, hovorim, mala som velke problemy a masivne krvacanie.... keby som bola ok fyzicky, urcite by som sla do prace skor...
Hned na druhý den
Asi po tyzdni som
bola bez bolesti a bez krvacania , vysla som von na prechadzku a bolesti aj krvacanie sa vratilo ale nasledne preslo do cca 3 dni.
Potom uz ok.
A co sa tyka styku po 6 tyzdnoch az
Ahoj.
Je to velmi individualne. Ja som to zazila zial 2 krat. Prvykrat pred 2,5 rokmi, fyzicky som bola relativne ok, mozno 3 dni som polehavala a potom som.zacala fungovat. Samozrejme ziadne natahovanie, zdvihanie tazkych veci...
Druhykrat som prisla o babo pred pol rokom, taktiez kyret... to aom lezala asi 2 tyzdne, stale problemy, masivne krvacanie....
A psychicky? Myslim, ze kazda zena, ktora babo chce, na to mysli stale.... aj ja.... ale velmi mi pomohol manzel a rodina, kvoli nim som asi neskoncila na psychiatrii.... a pomohlo mi nastupit do prace, z casti som mala mysel zaneprazdnenu niecim inym.... ;(
Drzim palce, hlavu hore....