Klion a Fluomizin - súčasné užívanie

florianabotosova
27. jún 2017

Dobrý deň dnes som bola u gynekologa a vypisal mi fluomizin s klionom do pošvy mám si ich dávať večer. Užívala ich niektorá z vás súčasne? Chcem sa poradiť aby pri ich súčasnom užívaní nevnizkli nejaké problémy. Prosím poraďte mi. Ďakujem .

luli222
28. jún 2017

Zdravim Vas, ja som dostala len ten fluomizin, zatial po prvom vklade sa citim dobre, ale rozhodla som sa to kombinovat s probiotikami Gynolact...vzdy mam po tychto ATB strasne problemy od spodu :( lekari to niekedy predpisuju aj zbytocne, napr ja mam aktualne len biely tehotensky vytok, nic nesvrbi nepali...a mam z vyteru pozitivneho enterococa, ale to prevazne cele tehu a nikdy pred liecbou som nemala sliznicu posvy zapalenu, az po liecbe, tak neviem ci je vzdy invazivna liecba na mieste...kedze som vystrasena prvorodicka, tie ATB si dam...hlavne preto, ze mozem kazdym dnom rodit, mimi nalieha na krcok :( tak chcem mat ciste porodne cesty... Dajte vediet ako sa pocas liecby citite, a ak Vam kazali kombinaciu, urcite to tak spravte, bude to mat svoj vyznam🙂 a urcite by som si dala aj tie probiotika, nech sa flora cim skor obnovi 🙂 prajem uspesnu liecbu 🙂

florianabotosova
autor
29. jún 2017

Dobry deň. Klion som prestala pouzivat pretoze som pocitovala stipanie v pošve teraz použivam len fluomizin a citim sa dobre nepocitujem.žiadne pálenie či svrbenie. Po dokončení liečby budem používať idelyn to mi poradili v lekarni. Ďakujem za odpoved. ☺