Ahojte žienky, prosím vás keď ste úplne prestali užívať progesterón (Duphaston, Progestenalle 200mg, utrogestan,...) tak menštruácia vám prišla ten mesiac skôr, alebo dlho meškala, alebo prišla ako obvykle? Ďakujem vopred za odpovede. 🙂
@barus26 áno ale ja som musela keď si úplne nadobro prestala užívať progesterón. Že si ho vysadila
@summersunny94 aha tak to ti neviem povedať, ja som potom otehtonela a užívala som ho aj v tehotenstve
@barus26 no ale ešte si tehotná a užívaš ho? 🙂
@summersunny94 nie. Minuly rok som bola tehotná, užívala som ho do 15tt cca
@summersunny94 mám pco a pri dupasstone cykly cca 28 dní a keď som ho vysadila tak ms nikde aj na 50dc až vyvolávacka pomohla a ms prišla o pár dní po nej.. neviem koľko by som cakala na ms keby nejdem na vyvolávacku
@matusa_153 to aj ja mám PCO a keď ti takto na 50DC prišla mrcha, tak si mala nejaké príznaky že by si ju už aj dostala alebo nie? Až po tej vyvolavacke si začala mať nejaké bolesti podbrusia alebo bolesť prsnikov a tak?
@summersunny94 do kým som nešla ku gynde že nech dajú vyvolávacku tak nič nič ani sklbnutie.. po vyvolávacke som v ten deň cítila bolesti podbruška ale úplne že slabé.. a celu ms som mala slabšiu ako inokedy a ani ma brucho nebolelo ako predtým, a to som prvé dva dni vždy išla umrieť od bolesti.. ale týždeň pred ms som začala brať vitex jahňací tak možno ten zapríčinil že slabšie ms a žiadne bolesti kto vie .. či by to malo vplyv hneď po krátkom 7 dnovom užívaní
@matusa_153 takže dovtedy noc? Lebo mne meškajú 8 dní po vysadí progesteronu, a má začali bolieť prsia, tak zvláštne ma pichá v podbrušku , mávam často záhy a niekedy mi je až tak nevolno. Ovuláciu som si odsledovala vyšiel mi test pozitívny na 27 DC.
@summersunny94 keď som brala dupaston tak deň predtým má zvyklo bolesť podbrusko tak som vedela že buď príde večer alebo ďalší deň.. ale tento krát ani pred ms ani počas má nebolelo vôbec brucho.. neviem či za to mohlo že som začala brať vitex.. teraz som 12dc, beriem vitex a inofolic stále.. ale dnes na sone žiadny folikul .. neviem či ešte môže narásť keď tam dnes dr nič nevidela alebo vôbec ovu nebude.. a kedy mi zas príde ms tiež neviem
@summersunny94 vždy som užívala progesteron 10 dni, potom som vysadila a cca na 3. deň prišla ms