Ahojte, mam za sebou pôrod. Musel byť však ukončený akútnou sekciou, keďže som dcérku nemohla vytlačiť lebo bola omotana v pupocnej šnúre. Ako dlho vám trvalo, kým ste sa dali ako tak dokopy? Porodila som 03.04
@gabriela2952 ja ked ma postavili som uz viac menej fungovala normalne. Doma som uz ani nevedela, ze som rodila sekciou
@gabriela2952 Veľmi individuálne. Sestra dokázala normálne fungovať už na 5-ty deň, keď bola doma. Ani by sme nepovedali, že má za sebou pôrod A to nemala jednoduchú sekciu - trvala asi 3 hodiny a takmer vykrvácala. Závisí to od povahy človeka, či je silný a bojuje alebo sa ľutuje.
@gabriela2952 ja som bola po oboch sekciách rýchlo fit. Už po prepustení som normálne fungovala
@gabriela2952 keď som prišla po týždni domov,už som fičala sama. Bábätko kúpala moja mama
Po troch dňoch ... po 2 mesiacoch som už aktívne cvičila...ono záleží podľa mňa ako je telo v kondicii
Ja som sa po 12 hodinach od sekcie postavila a teda potom napriek bolesti som uz fungovala. Hned mi aj dali maleho, ked videli ze beham. A doma potom, do cca 2 tyzdnov som bola ok. Bolest len ked som vstavala z lahu z postele, inak ok.
Velmi zavisi od hojenia a pripadnych komplikacii. Ja som mala po sekcii komplikacie, zle sa mi to hojilo, aj dva tyzdne po som este musela ist na pohotovost s tym, mala som velke bolesti...takze u mna bola rekonvalescencia dlha. Po prirodzenom porode som bola fit ovela skor a bez komplikacii.
@gabriela2952 V podstate ako som prisla domov po par dnoch, tak som uz fungovala. Jedine pri niektorych pohyboch to viac zabolelo - ked som sa snazila postavit s lahu nevhodnym sposobom. A nedvihala som tazke bremena. Po 3 mesiacoch uz bolo telesne komplet vsetko uplne po starom.
Hojenie u mna bez komplikacii(az na keloidnu jazvu😭) ale hned na treti den sme boli doma a bola som nutena fungovat. Mala som este tyzden ci dva bolesti pri vstavani z postele a dojceni, inak asi po dvoch ci troch tyzdnoch som sa citilia dobre
@gabriela2952 ahoj, u kazdeho to bude asi inak ale ja som rodila v tomto obdobi tiez zial sekcia a dokopy ako tak po 3 mes ale ze pidstatne lepsoe mi bolo uz 7 mes.po