Kedy ste sa dali dokopy po cisárskom reze?

gabriela2952
9. apr 2023

Ahojte, mam za sebou pôrod. Musel byť však ukončený akútnou sekciou, keďže som dcérku nemohla vytlačiť lebo bola omotana v pupocnej šnúre. Ako dlho vám trvalo, kým ste sa dali ako tak dokopy? Porodila som 03.04

aliaray1
9. apr 2023

@gabriela2952 ahoj, u kazdeho to bude asi inak ale ja som rodila v tomto obdobi tiez zial sekcia a dokopy ako tak po 3 mes ale ze pidstatne lepsoe mi bolo uz 7 mes.po

anonymous87
9. apr 2023

@gabriela2952 ja ked ma postavili som uz viac menej fungovala normalne. Doma som uz ani nevedela, ze som rodila sekciou

zuzanockamt
9. apr 2023

@gabriela2952 Veľmi individuálne. Sestra dokázala normálne fungovať už na 5-ty deň, keď bola doma. Ani by sme nepovedali, že má za sebou pôrod A to nemala jednoduchú sekciu - trvala asi 3 hodiny a takmer vykrvácala. Závisí to od povahy človeka, či je silný a bojuje alebo sa ľutuje.

barus26
9. apr 2023

@gabriela2952 ja som bola po oboch sekciách rýchlo fit. Už po prepustení som normálne fungovala

tetapetra
9. apr 2023

@gabriela2952 keď som prišla po týždni domov,už som fičala sama. Bábätko kúpala moja mama

marietaaaa11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sally001
9. apr 2023

Po troch dňoch ... po 2 mesiacoch som už aktívne cvičila...ono záleží podľa mňa ako je telo v kondicii

zenulkaaa
9. apr 2023

Ja som sa po 12 hodinach od sekcie postavila a teda potom napriek bolesti som uz fungovala. Hned mi aj dali maleho, ked videli ze beham. A doma potom, do cca 2 tyzdnov som bola ok. Bolest len ked som vstavala z lahu z postele, inak ok.

ada12345
9. apr 2023

Velmi zavisi od hojenia a pripadnych komplikacii. Ja som mala po sekcii komplikacie, zle sa mi to hojilo, aj dva tyzdne po som este musela ist na pohotovost s tym, mala som velke bolesti...takze u mna bola rekonvalescencia dlha. Po prirodzenom porode som bola fit ovela skor a bez komplikacii.

marianarem
9. apr 2023

@gabriela2952 V podstate ako som prisla domov po par dnoch, tak som uz fungovala. Jedine pri niektorych pohyboch to viac zabolelo - ked som sa snazila postavit s lahu nevhodnym sposobom. A nedvihala som tazke bremena. Po 3 mesiacoch uz bolo telesne komplet vsetko uplne po starom.

majlo1234
9. apr 2023

Hojenie u mna bez komplikacii(az na keloidnu jazvu😭) ale hned na treti den sme boli doma a bola som nutena fungovat. Mala som este tyzden ci dva bolesti pri vstavani z postele a dojceni, inak asi po dvoch ci troch tyzdnoch som sa citilia dobre