Kedy ste po kyrete dostali menzes?

angelina807
18. máj 2015

žienky, prosím Vás po koľkých dňoch po kyrete ste dostali menzes ? Pretože ja som po kyrete mala špinenie, a teraz som po 3 týždnoch po kyrete a dnes sa mi objavila asi mrcha. (pokial to nie je zase špinenie). Dakujem za odpovede. Istota je istota preto sa pýtam 🙂

tinqua
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
angelina807
autor
18. máj 2015

ja mám teraz 25dní po kyrete. Pred kyretom som mala bolestivu menstruaciu, a teraz vobec necitim bolest..tak neviem ci je to menzes, alebo spinenie..Ale pochybujem ze by som spinila 25 dni po kyretazi..

tinqua
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzicek88
18. máj 2015

@angelina807 ja som dostala na 36 den po kyrete

livocka21
18. máj 2015

Pri prvej kyretazi po mesiaci, pri druhej po siestich tyzdnich a pri tretej tiez ...

rokkisu
18. máj 2015

21.8. 2013 kyret a presne 21.9.2013 prisiel menzes. Po mrche som 4.10.2013 hned uspesne otehotnela a chrustik ma zajtra uz 11 mesiacov. Ak menzes prebehne v poriadku a nebudes citit bolesti ci mat prilis velke spinenie, skuste hned. Gynekolog mi vysvetlil, ze steny maternice su do cca tych 3 mesiacov po kyrete doslova prekyprene a vajicko ma omnoho vacsiu sancu sa na stene uchytit. Drzim palce 🙂

martina0220
19. máj 2015

Mne prišiel po 28 dňoch menzes..

kralovicova1988
20. máj 2015

Ahojte. Ja som potratila 17.3 a keďže V trnave sú neschopní lekári musela som trikrát podstúpiť kyretaz, keďže ma zle zakaždým vyčistili. Ešte do dnešného dňa som nedostala menzes. Už som brala aj duphaston a nič. Dnes mi lekár bral krv a vraj to môžu byť aj zrasty po toľkých cisteniach. Som zúfalá, je tu nejaká baba, ktorej sa niečo podobné stalo?

doplerik4956
27. máj 2015

ahoj ja som po kyrete presne poi mesiaci mala menzes,kyret som mala ana obed,a mensze sa presne v ten den po mesiaci dostavil doobedu

jana2518
2. nov 2018

@kralovicova1988 ahoj mne sa stalo to iste čo tebe a kedy ti potom prišiel ten menzes ako si nakoniec dopadla? Lebo ja mám dnes 4 týždne od poslednej kyretaze dr. mi povedal pred týždňom že mám sliznicu vysoko a stále mi neprichádza? Ďakujem