Kedy ste mali sex po operácii?

18. okt 2021

Cavte zeny, som po operacii cez brusnu dutinu ako po sekcii, vyberali mi myom z maternice. Je tomu 7 tyzdnov. Zatial sa len hrame s muzom no uz to chyba aj mne. Neviem ci este mozem. Z vonku to je ok no neviem ako z vnutra kedze aj tam som zosita a nechcem riskovat roztrhnutie. Ake su vase skusenosti?

marcellka32
18. okt 2021

Spýtaj sa lekára na kontrole bez hanby

luciador
18. okt 2021

Ja si myslím, že po 7 týždňoch môžte,ak ťa nič nebolí a cítiš sa na to, prečo nie ... Ja som tiež mala myom a tiež bol operovaný laparotomiou a po mesiaci, keď som sa už cítila ok,tak sme šli na vec 😁

autor
18. okt 2021

@luciador a nemala si krvacanie alebo bolesti? Ja som dost aj zuzena asi naspat “panna” 😄😄😄😄😄😄 do mna nevojde ani prst :/

luciador
18. okt 2021

Nie, cítila som sa OK 🙂

c_est_la_vie
18. okt 2021

Či už bola operácia laparoskopicka alebo klasika, určite to nebolo horšie ako pôrod, takže mne vychádza že pokiaľ neboli komplikácie, po "šestonedelí" môžete skúšať.

To že si úplne úzka podľa mňa súvisí skôr so strachom, si v kŕči. Takže pekne z pomala, s fľaškou vína, milujúcim partnerom čo ťa uvoľní a prestane, keď to bude nepríjemné.
Tiež som mala strach 1-2-3 sex po cisárovi, časom strach prešiel 🙂

autor
18. okt 2021

@c_est_la_vie no presne ako pises strach a som v krci aj teraz davam pozor aby sa vobec nedotkól jazvy … no neviem nerodila som este neviem posudit… mala som po operacii zapal maternice takze aj preto sa bojim

ivik4
18. okt 2021

7 tyzdnov ? Podla mna je to uz ok
A ja by som sa hned spytala doktora

emilius03
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
roztlieskavacka
18. okt 2021

Ja po laparoskopickej operacii vaječníka presne 6 dni .. to bolo nic... ale potom druhý prípad po kyretazi po zápale maternice som bola velmi opatrná asi az po mesiaci a aj to spm sa necítila úplne fit co sa týka krčka maternice