Baby taka otázka kedy ste mali sex po kyrete viem ze je to skoro sa pýtať keď že som mala len 15.11 kyret a krvácam sem tam . Ale kedy je vhodné mať sex
@wewuliatko174 to áno preto sa pýtam co ako lebo neviem a chceli by sme sa aj snažiť o ďalšie babo ked že sme prišli oňho v 10 týždeň prestalo byť srdiečko
Dodrzat 6 tyzdnov. Ak chces, aby sa sliznica zahojila a dalsie babo malo sancu sa dobre uchytit, tak vydrz. Teraz mas sliznicu uplne nizku, poskrabanu, s ranami.
Nikam sa neponáhľaj.
Ja som mala kyret v 12tt MA
Spinila som 6tyzdnov ako po porode snazit by sa malo po 3 cykle najskôr
Ahoj,,Toto nedavam ako odporucanie ale:
- prve tehu, MA niekedy v 9tt, kyret v 10tt
- na piaty den po kyretazi sme mali prvy sex,opatrne, vsetko bolo ok,,ja som ale trocha krvacala iba v nemocke po zakroku,potom vobec
-otehotnela som po 2 cykloch, tehu bezproblemove, dotiahnute do terminu, zdravy chlapec
Ale odporucam pockat aspon pokym sa nebudes citit lepsie a neskonci spinenie..vela stastia
Ďakujem vám baby počula som aj o čaji ze je dobre piť tuším sa vola alchemilka len neviem ako ju mam piť ci môžem aj teraz keď trosku len špinim aj to už len tak akoby sa mi končilo menzes ze mam také čierne ne krv.tak neviem
Ja som ho pila je dobry na vyčistenie aj na maternici..mne sa zda ze to možeš teraz určite, nepamätám si ako dlho ale viem že po kyrete som pila
Ahoj,mne hovorili ze je to ako po pôrode ,dobre je dodržat 6 týždňov..My sme po mesiaci skusili ale tak opatrne no,hlavne aby sa zahojilo vsetko a zbytočne si neprivolat infekciu..Nieje to len tak.naštastie žiadne komplikácie 🙏