Kedy ste mali sex po cisárskom reze?

emmacarmen
10. nov 2021

Ahojte baby. Kedy ste mali prvýkrát sex po cisárskom?
O týždeň mi konci sestonedelie, preto sa pýtam (samozrejme to už vydrzim zaujíma má vaša skúsenosť).
A ako to je s orgazmom?😅 má to nejaký vplyv, či? Ďakujem🙂

mam4
10. nov 2021

@emmacarmen my sme po prvom vydržali 4tyzdne a po druhom 6tyzdnov a po tom treťom asi už nikdy 😝😅 stále ma počas sexu zacne ta jazva boliet je to veľmi nepríjemné inak funguje všetko ako predtým ale určite je to individuálne, treba skúsiť pomaly a opatrne a uvidíte

vsetkounas
10. nov 2021

@emmacarmen Na určite s kondómom odporúčam alebo najprv poriešiť antikoncepciu lebo po sekcii pozor hneď ďalšie tehu sa neodporúča . Je pekné že hneď myslíš na orgazmus ale budeš rada keď ťa nebude bolieť jazva takže opatrne po šestonedelí uvidíš

mamusa34
10. nov 2021

@emmacarmen 🙈 zatiaľ neni chuť

saskia222
10. nov 2021

My sme mali po sestonedeli, avsak bolo to pre mna velmi bolestive, takze sme prestali hned na zaciatku. Cca az na 5x sa podarilo to dotiahnut do konca 😀.

veronice
10. nov 2021

8 tyzdnov po porode, skor som sa na to necitila... A aj tak to bolo ako tenkrat poprve 🙈 au... Potom uz cim dalej tym lepsie.

zanetakovacsova
10. nov 2021

@emmacarmen ja som mala už 2 týždne po návrate z pôrodnice 🙊😃bola som v nemocnici 2 mesiace 🙈😂cisársky som veľmi rýchlo rozchodila nekrvácala som dlho.

greta2017
10. nov 2021

@emmacarmen rodila som sekciou vo februari. Prvy sex sme skusili v juni a bolo to katastrofalne bolestive. Nie jazva bola problem ale vo vnutri akobi mi nieco zavadzalo....AUUUUU! Sex bol nemozny az dokedy som neprestala kojit. Cize prvy normalny sex sme mali az v oktobri🤷🏻‍♀️ dufam ze ty nebudes mat problem. A urcite zacnite az ked uz nebudes krvacat/spinit.

pininka1
10. nov 2021

My sme mali ked som prestala krvacat. Problem som mala len pri druhom kym som kojila ze som bola viac sucha, inak vsetko ok.

kikush2000
10. nov 2021

My sme pri prvom už 2 týždne po cisárskom, nemala som žiadne problémy ani bolesti, cítila som sa dobre a už sme nevydržali a bolo to v pohode 🙂