Ahojte, mám otázku, kedy ste už začali mat pravidelný menzes po pôrode , som 7 mesiacov po, ale chodí ako chce. Predtým som mala pravidelný ukážkový . Začal mi asi 3 mesiace po pôrode .
pri prvej dcete som dostala ms 13 mes.od porodu, teda vtedy, ked som prestala dojcit. avsak dalsi rok bol cyklus velmi rozhadzany, nepravidelny. bud som ms nedostala, alebo dostala a trvala 3 dni, alebo dostala a krvacala som ako o zivot tyzden vkuse. riesila som to aj s gynekologom, povedal mi, ze je to normalne, ze tomu len treba dat cas. a mal pravdu, samo sa to upravilo. teraz, pri druhej, rodila som na vianoce, ms este nemam.
Ja, co som mala menzes vzdy nepravidelny, tak po kazdom porode (3), prisla po 4-6 mesiacoch od porodu a pravidelny...Teda, boli vykyvy, ale kedze si meriam bazalnu teplotu, tak viem, kedy pride. Ale teda mam aj hyperfunkciu stitnej zlazy a mala som predlzene cykly, velmi to ovplyvnuje. Kojenie u mna nic nerobi. Takze, kazda to ma inak...
Pri prvom hned po sestonedeli aj naproek kojeniu,pri druhom po roku
Toto aj mna zaujima🙈 rodila som v oktobri, prvu MS som dostala pred 40 dnami, druha nejako nechodi…😀