Ahojte ms mi meska 5 dni testy som mala pozitivne v nedelu ale od vcera negativne zatial nekrvacam
Kedy sa vam po biochemickom spustila ms?viem ze kazde telo je ine ale zazivam to prvy krat a neviem co ma cakat
Ako hovorí @nikkkyyyy25. Stalo sa mi to síce dávnejšie ale pamätám si, že testy mi nestihli ani rovnomerne zosilnieť a už zrazu slabli. To bolo pár dní po termíne menštruácie, cca 4-5, vtedy sa aj spustilo krvácanie. Mala som veľké bolesti, hopkala som na fitlopte ako pred pôrodom.
Určite sa potom objednaj k dr., aby skontroloval, či sa ti maternica vyčistila úplne.
@michaela789 áno, ja tak isto bolesti brutal, a tiež dr radšej skontroloval či je maternica cista, našťastie je 🙏🏻
Ahoj, ja som zistila že som tehu cca týždeň pred ms, následne mi bledli testy, až uplne do biela. Ms mi meškala asi 4 dni, potom sa spustila silná a bolava, a ako keby išli zo mňa kúsky niečoho.. prvá ovulacia po potrate bola u mňa nezvyčajne bolestivá.. drzim palce že nebuduce sa to podarí a spolu dobojujete do konca 🫶🏻🍀