Ahojte, pýtam sa skrz kamarátku,ktorá není na Koniku (ale to je nepodstatné 😅 )
Či je tu žienka, ktorá ho užívala, a ak hej, po akej dobe sa dostavila úľava?
Ona tvrdí,že má mykózu a gynekológ jej predpísal Gynoflor, je tam 12tabliet na 12dni, a po 9tej už cíti úľavu, no stále ma slabý výtok (nie počas celého dňa) a svrbiet ju to už ani nesvrbi, ale na dotyk je to citlivejšie, až mierne pálivé, alebo ako to povedať.
A že jej je divné,že po 9tich to ešte nie je ono.
Že čakala,že nejak teraz už bude úplná úľava a len to doberie, samozrejme ak nepríde, v pondelok volá gynekológovi.
Vedel by teda niekto dať svoju skúsenosť?
Vďaka
Mne to po liečbe mykózy a vaginózy predpisovala bývalá gynekologička. Po pravde mňa osobne hneď po zavedení všetko svrbelo, pálilo a o výtoku nehovorím. Úľava žiadna. Skôr sa mi vrátila mykóza. Nie je to liek. Je to len na úpravu flóry s hormónom. Ak má zápal nepomôže.
@brumbrumbrum ahoj, gynoflor su vaginalne probiotika pouzivaju sa na upravenie vag mikroflory a na miernejsiu zacinajucu mykozu/nerovnovahu prostredia alebo na jej prevenciu, avsak ked je rozbehnuta mykóza tak sa davaju antimykotika...z volnopredajnych canesten tablety zospodu..alebo potom silnejsie uz na recept...mne ak začnu problémy si vezmem gynoflor a ked mi nepomôže po troch tabletach alebo sa zhorší stav este viem ze uz su potrebne antimykotika..a samozrejme uprava stravy, vylucit sladke, odstrániť stres...