Ahojte, chcem sa opytat, za aku dobu po mimomaternicovom tehu a naslednej laparke( odstraneni vajcovodu ) vam prisla menstruacia? Je mozne, aby prisla 3 dni po laparke? A 4 dni pred ocakavanou menstruaciou? (vypocitanou podla cylku). Dakujem za odpovede...
ahoj,,ja osobne som si tymto presla nedavno a mne prisla prva ms po mimoat,,,tehu,, presne po 4 tyzdnoch a bola taka ista ako som mavala predtym ani silna ani slaba prve dni silnejsia a potom normal,,trvala asi 6 dni ,,,kolko si od laparky,,,,,??? mne ju nerobili mne robili rezom bikinovim zakrok a museli odstr,,kusok vajcovodu,,,ak chces popisat ,,,napis ip...
ahoj, ja som po laparke (po mimomaternicovom) suvisle krvacala skoro 2 tyzdne vkuse, ale gynekolog sa vyjadril, ze to nie je "pravy menzes" ale ze sa len cisti maternica (pocas operacie mi robili aj kyret), menzes som potom dostala cca o mesiac, ale ci bol v termine ocakavaneho menzesu, to by som ti musela zajtra pozriet v kalendari (mam to poznacene), lebo je to uz viac ako 3 roky dozadu. Ale vo vseobecnosti ti laparka uplne rozbije cyklus, takze ja byt tebou tak sa vobec neriadim ocakavanym menzesom. Ja som este aj 2 tyzdne po nej mala v krvi HCG.