ahojte.bola,som tehotna ale v uplnom zaciatku som potratila a sama sa cistim.dnes som bola na krv a hcg kleslo na 99 predtym bolo 309..chcela,som sa,spytat kolko musime cakat kym by sme sa zas mohli pokusat?viem ze po kyretazi je to pol roka,,
moj gynekolog mi odporucal po samocisteni dostat aspon 1x menstruaciu a mohli sme ist na to🙂
Idem vo stvrtok svojej gynekologicke,len som chcela skor aspon nazory a vediet co ako.samozrejme,ze sa popytam.
Ja som vcera potratila a lekar mi povedal, ze ked po krvacani pridem na usg a bude vsetko ciste, tak sa vraj mozeme zacat snazit o babatko aj hned. Ak pojdem na kyret, tak potom tam vraj je ,,cakacka".
@bibih joj to mi je moc luto.snad to bude ok a nebude kyret,a drzim palce
@misulienka150 dakujem. Verim, ze ked som si preskakala jedno, tak hadam druhemu sa vyhnem. Aj tebe drzim palce, nech je to ciste a hned mozete na to supnut 🙂
@bibih
@misulienka150 ja som mala aj kyret v decembri,a potom mi zas normalne dosla mrcha v januari a od februara sme sa zas snazili a v marci som uz bola tehu. Netreba ani po kyrete cakat
nam dr. povedal po troch mesiacoch, ale najistejsie po prvom menzese.. ten ale prisiel naozaj az po 3 mesiacoch, dovtedy len spinenie, ale bez ovulky
ja som potratila v auguste a dr. mi povedal že mám čakat na menzes 4-6 týždňov a potom prísť na kontrolu a povedal že žiaden sex. Koncom septembra som dostala a potom som išla na kontrolu a povedal že všetko je ok a už možem aj hned zostat tehotná... bohužial sa nám nedarí, ale pripisujem to psychike lebo ma to totálne zložilo a až teraz sa z toho začínam dostávať ....
Mne povedali po kyrete ze tri mesiace cakat,lebo som potratila skoro, takze nieje dovod cakat viac. A aj som presne o tri mesiace otehotnela.
Nam poradili pockat 3 mesiace a potom som na druhy sup otehotnela, ale myslim ze sme ani nemuseli tolko cakat. Hlavne myslim, ze tvoje telo bude najlepsie vediet kedy je pripravene, mozno zacnete skusat hned a otehotnies o 3 mesiace ked budes 'ready'. Vela stastia
No ja som mala kyret minulý rok na konci mája a podarilo sa mi otehotnieť až V decembri. Aj kvôli tomu že manžel robí v zahraničí a akosi nebol doma keď som mala ovulku. Ale po kyrete mi povedala doktorka že treba počkať so sexom na prvý menzes a na skúšanie až 3 mesiace. Teraz sa tešíme ☺. Držím ti palceky aby ti všetko vyšlo tak ako si prajes a želám veľa síl 😘😘😘
@bibih inofolic som si objednala snad pomoze😊
@misulienka150 gratulujem, skvele xxx
@misulienka150 Mala si aj prvú menštruáciu od potratu či už sa nedostavila ?
no a preco sa neopytas svojho gynekologa, ved on pozna tvoj zdrav.stav