Kedy môžme opäť skúšať po potrate?

misulienka150
20. feb 2018

ahojte.bola,som tehotna ale v uplnom zaciatku som potratila a sama sa cistim.dnes som bola na krv a hcg kleslo na 99 predtym bolo 309..chcela,som sa,spytat kolko musime cakat kym by sme sa zas mohli pokusat?viem ze po kyretazi je to pol roka,,

pribinak
20. feb 2018

no a preco sa neopytas svojho gynekologa, ved on pozna tvoj zdrav.stav

sovicka24
20. feb 2018

moj gynekolog mi odporucal po samocisteni dostat aspon 1x menstruaciu a mohli sme ist na to🙂

misulienka150
autor
20. feb 2018

Idem vo stvrtok svojej gynekologicke,len som chcela skor aspon nazory a vediet co ako.samozrejme,ze sa popytam.

bibih
20. feb 2018

Ja som vcera potratila a lekar mi povedal, ze ked po krvacani pridem na usg a bude vsetko ciste, tak sa vraj mozeme zacat snazit o babatko aj hned. Ak pojdem na kyret, tak potom tam vraj je ,,cakacka".

misulienka150
autor
20. feb 2018

@bibih joj to mi je moc luto.snad to bude ok a nebude kyret,a drzim palce

bibih
20. feb 2018

@misulienka150 dakujem. Verim, ze ked som si preskakala jedno, tak hadam druhemu sa vyhnem. Aj tebe drzim palce, nech je to ciste a hned mozete na to supnut 🙂

grundia
20. feb 2018

@bibih
@misulienka150 ja som mala aj kyret v decembri,a potom mi zas normalne dosla mrcha v januari a od februara sme sa zas snazili a v marci som uz bola tehu. Netreba ani po kyrete cakat

bibih
20. feb 2018

@grundia dakujem 🙂 dufam, ze aj u nas to pojde tak rychlo 🙏🐣ja sa tak ukludnujem, ze teraz by to praveze mohlo uz ist rychlejsie, ked telo bolo ,,tehu" prednedavnom a ze si bude pamatat 🙏 drzim palce pri tehulkovani.

grundia
20. feb 2018

@bibih jooj,vdaka ale ja uz mam 2deti a tie mi stačia,zatial 😁.
Ka drzim palce,nech vam to vyjde cim skor a hlavne,nalad pozitivnu mysel 😉

bibih
20. feb 2018

@grundia ahaaaaa 😂 A chcem sa opytat, brala si aj nejake vitaminy na podporu hned potom? Ci to by uz bolo vela? 🙈

shades3
20. feb 2018

nam dr. povedal po troch mesiacoch, ale najistejsie po prvom menzese.. ten ale prisiel naozaj az po 3 mesiacoch, dovtedy len spinenie, ale bez ovulky

91monika
20. feb 2018

ja som potratila v auguste a dr. mi povedal že mám čakat na menzes 4-6 týždňov a potom prísť na kontrolu a povedal že žiaden sex. Koncom septembra som dostala a potom som išla na kontrolu a povedal že všetko je ok a už možem aj hned zostat tehotná... bohužial sa nám nedarí, ale pripisujem to psychike lebo ma to totálne zložilo a až teraz sa z toho začínam dostávať ....

pininka
20. feb 2018

Mne povedali po kyrete ze tri mesiace cakat,lebo som potratila skoro, takze nieje dovod cakat viac. A aj som presne o tri mesiace otehotnela.

grundia
20. feb 2018

@bibih ano brala som aj pred tehu a teda aj pocas

bibih
20. feb 2018

@grundia takze myslis, ze si hned mozem nasadit inofolic alebo nieco?

grundia
20. feb 2018

@bibih kludne mozes. Tie tabletky ti neuskodia

taga
20. feb 2018

Nam poradili pockat 3 mesiace a potom som na druhy sup otehotnela, ale myslim ze sme ani nemuseli tolko cakat. Hlavne myslim, ze tvoje telo bude najlepsie vediet kedy je pripravene, mozno zacnete skusat hned a otehotnies o 3 mesiace ked budes 'ready'. Vela stastia

sue155
20. feb 2018

No ja som mala kyret minulý rok na konci mája a podarilo sa mi otehotnieť až V decembri. Aj kvôli tomu že manžel robí v zahraničí a akosi nebol doma keď som mala ovulku. Ale po kyrete mi povedala doktorka že treba počkať so sexom na prvý menzes a na skúšanie až 3 mesiace. Teraz sa tešíme ☺. Držím ti palceky aby ti všetko vyšlo tak ako si prajes a želám veľa síl 😘😘😘

bibih
20. feb 2018

@grundia dakujem za konzultaciu :* prejde tento cas a idem bojovat opat ;)

grundia
20. feb 2018

@bibih nieje za co 😉 . Dufam,ze tentokrát to bude s vitaznym koncom

misulienka150
autor
20. feb 2018

@bibih inofolic som si objednala snad pomoze😊

bibih
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
misulienka150
autor
19. apr 2018

Ahooj..tak som v soku..dnes som si robila testy skoro som odpadla.zacalo mi byt zle stavy hrozne tak reku urobim si a som v tom.tak rychlo som to necakala ,stastie neskutocne

shades3
19. apr 2018

@misulienka150 gratulujem, skvele xxx

macicka111
27. apr 2022

@misulienka150 Mala si aj prvú menštruáciu od potratu či už sa nedostavila ?